;
طرز تهیه دمنوش بارهنگ و خاکشیر - السن

برگ انجیر برای چی خوب است

برگ انجیر برای چی خوب است ۱٫ کنترل قند خون: برگ انجیر به دلیل وجود ترکیبات خاص، می‌تواند به کاهش سطح قند خون کمک کرده و برای افراد مبتلا به دیابت یا …

جو برای کبد چرب

جو برای کبد چرب کبد چرب چیست؟ کبد چرب (NAFLD) وضعیتی است که در آن چربی اضافی در کبد تجمع می‌یابد. این بیماری اغلب با چاقی، دیابت نوع ۲ و سندرم متابولیک …

صبحانه عسل با چی بخوریم

صبحانه عسل با چی بخوریم ۱٫ عسل و خامه: یک ترکیب کلاسیک و محبوب که انرژی فراوانی برای شروع روز فراهم می‌کند. ۲٫ عسل و کره: ساده، سریع و خوشمزه، گزینه‌ای عالی …

طرز تهیه دمنوش بارهنگ و خاکشیر

دمنوش بارهنگ و خاکشیر
مواد لازم:

۱ قاشق غذاخوری تخم بارهنگ
۱ قاشق غذاخوری خاکشیر
۲ لیوان آب
عسل یا شکر (به دلخواه)
گلاب (به دلخواه)
لیمو (به دلخواه)
طرز تهیه:

تخم بارهنگ و خاکشیر را به مدت ۳۰ دقیقه در آب خیس کنید.
بعد از ۳۰ دقیقه، آب اضافی را از تخم بارهنگ و خاکشیر جدا کنید.
آب را در قوری بریزید و بجوشانید.
پس از جوش آمدن آب، تخم بارهنگ و خاکشیر خیس شده را به آن اضافه کنید.
حرارت را کم کنید و به مدت ۱۰ دقیقه دمنوش را بجوشانید.
دمنوش را از صافی عبور داده و در لیوان بریزید.
به دلخواه می توانید دمنوش را با عسل یا شکر شیرین کنید.
همچنین می توانید برای طعم بهتر، مقداری گلاب یا آب لیمو به آن اضافه کنید.
نکات:

می توانید از عرق نعنا یا بهار نارنج نیز برای طعم دهی به دمنوش استفاده کنید.
دمنوش بارهنگ و خاکشیر خواص زیادی برای سلامتی دارد، از جمله:
تصفیه خون
کمک به هضم غذا
درمان یبوست
کاهش کلسترول
تقویت سیستم ایمنی بدن
این دمنوش برای افراد گرم مزاج مناسب نیست.
زنان باردار و شیرده باید قبل از مصرف این دمنوش با پزشک خود مشورت کنند.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 22 اردیبهشت 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام السن و لینک مستقیم بلا مانع است.