خواص خاکشیر و تخمه شربتی
پرتقال در بارداری
پرتقال در بارداری فواید تغذیه ای: منبع عالی ویتامین C: پرتقال سرشار از ویتامین C است که به تقویت سیستم ایمنی بدن مادر و رشد جنین کمک می کند. فولات: پرتقال حاوی …
خواص کدو حلوایی برای دیابت
خواص کدو حلوایی برای دیابت تنظیم قند خون: کدو حلوایی به دلیل داشتن فیبر بالا و شاخص گلیسمی پایین، به تنظیم قند خون در افراد دیابتی کمک میکند و از افزایش ناگهانی …
فواید زغال اخته برای کبد
فواید زغال اخته برای کبد فواید زغال اخته برای کبد ۱٫ سرشار از آنتیاکسیدان: زغال اخته حاوی مقادیر زیادی آنتیاکسیدان است که به محافظت از سلولهای کبد در برابر آسیبهای ناشی از …
خواص خاکشیر و تخمه شربتی
خاکشیر:
خنک کننده و ضد عطش: خاکشیر به دلیل داشتن لعاب فراوان، به خنک شدن بدن و رفع عطش در روزهای گرم سال کمک میکند.
ملین و ضد یبوست: فیبر موجود در خاکشیر، سبب افزایش حرکات روده و رفع یبوست میشود.
تصفیه کننده خون: خاکشیر به دفع سموم از بدن و تصفیه خون کمک میکند.
کاهش دهنده فشار خون: مصرف خاکشیر به تنظیم فشار خون بالا کمک میکند.
تقویت کننده سیستم ایمنی: خاکشیر سرشار از آنتی اکسیدان است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند.
کاهش دهنده کلسترول: خاکشیر به کاهش سطح کلسترول بد (LDL) در خون کمک میکند.
مفید برای کبد: خاکشیر به سم زدایی کبد و بهبود عملکرد آن کمک میکند.
مفید برای پوست و مو: خاکشیر به دلیل داشتن ویتامینهای B و E، برای سلامت پوست و مو مفید است.
تخم شربتی:
خنک کننده و ضد عطش: تخم شربتی مانند خاکشیر، به دلیل داشتن لعاب فراوان، به خنک شدن بدن و رفع عطش در روزهای گرم سال کمک میکند.
منبع فیبر: تخم شربتی منبع غنی از فیبر است که به هضم غذا و رفع یبوست کمک میکند.
تنظیم کننده قند خون: تخم شربتی به تنظیم قند خون و پیشگیری از دیابت نوع ۲ کمک میکند.
کاهش دهنده فشار خون: تخم شربتی به تنظیم فشار خون بالا کمک میکند.
تقویت کننده سیستم ایمنی: تخم شربتی سرشار از آنتی اکسیدان است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند.
مفید برای استخوانها: تخم شربتی منبع خوبی از کلسیم و منیزیم است که برای سلامت استخوانها مفید است.
مفید برای قلب: تخم شربتی به دلیل داشتن اسیدهای چرب امگا ۳، برای سلامت قلب و عروق مفید است.
نکات:
بهترین زمان مصرف خاکشیر و تخم شربتی، صبح ناشتا و یا بین وعدههای غذایی است.
میتوانید خاکشیر و تخم شربتی را به صورت شربت، در سوپ و یا سالاد مصرف کنید.
افرادی که به گلوتن حساسیت دارند، باید در مصرف تخم شربتی احتیاط کنند.