زردچوبه و کلسترول
برگ به در دوران بارداری
برگ به در دوران بارداری مشاوره با پزشک: قبل از مصرف برگ به در در دوران بارداری، حتماً با پزشک خود مشورت کنید. مصرف محدود: برگ به در را در حد اعتدال …
هسته خرما و سنگ صفرا
هسته خرما و سنگ صفرا هسته خرما و سنگ صفرا: بررسی جامع مقدمه: سنگ صفرا یکی از مشکلات شایع گوارشی است که میتواند درد و ناراحتی زیادی را برای فرد ایجاد کند. …
برگ مو برای چی خوبه
برگ مو برای چی خوبه سرشار از آنتیاکسیدانها: برگ مو منبع عالی آنتیاکسیدانهایی مانند ویتامین C و E است که به محافظت از سلولها در برابر آسیبهای ناشی از رادیکالهای آزاد کمک …
زردچوبه و کلسترول
تحقیقات نشان داده که زردچوبه می تواند به طور بالقوه سطح کلسترول را در خون, به خصوص کلسترول LDL (“بد”) را کاهش دهد و همچنین نسبت کلسترول خوب (HDL) به کلسترول بد را بهبود بخشد.
مکانیسم اثر:
کورکومین، ترکیب فعال اصلی زردچوبه، تصور می شود که از طریق چندین مکانیسم به کاهش کلسترول کمک می کند:
کاهش التهاب: التهاب نقش کلیدی در بیماری های قلبی عروقی دارد و کورکومین دارای خواص ضد التهابی قوی است.
کاهش اکسیداسیون LDL: LDL اکسید شده به راحتی به دیواره رگ ها آسیب می رساند و خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می دهد. کورکومین می تواند از اکسیداسیون LDL جلوگیری کند.
افزایش تولید صفرا: صفرا به هضم چربی ها کمک می کند و دفع کلسترول از بدن را افزایش می دهد. کورکومین می تواند تولید صفرا را تحریک کند.
نحوه مصرف:
می توانید زردچوبه را به عنوان ادویه به غذاهای خود اضافه کنید یا از مکمل های آن استفاده کنید.
به طور کلی، مصرف ۱ تا ۳ گرم زردچوبه در روز بی خطر تلقی می شود.
با این حال، مهم است که قبل از مصرف هر گونه مکمل جدید، با پزشک خود صحبت کنید، به خصوص اگر داروهای دیگری مصرف می کنید.
نکته مهم:
زردچوبه نباید جایگزین داروهای تجویز شده برای کاهش کلسترول شود.
اگر سطح کلسترول بالایی دارید، مهم است که با پزشک خود در مورد بهترین راه برای مدیریت آن صحبت کنید. این ممکن است شامل ترکیبی از رژیم غذایی، ورزش، دارو و تغییرات سبک زندگی باشد.