زردچوبه به فرانسه
خواص ریواس چیست
خواص ریواس چیست خواص ریواس و فواید آن برای سلامتی ۱٫ سرشار از آنتیاکسیدانها: ریواس منبع غنی از آنتیاکسیدانها، بهویژه آنتوسیانین (عامل رنگ قرمز آن) است که به مبارزه با رادیکالهای آزاد …
عوارض سرکه بالزامیک
عوارض سرکه بالزامیک عوارض جانبی احتمالی مصرف سرکه بالزامیک سرکه بالزامیک، با طعم شیرین و ترش منحصر به فرد خود، در بسیاری از غذاها و سالادها استفاده میشود و به دلیل خواص …
خواص سیاه دانه برای موهای سفید
خواص سیاه دانه برای موهای سفید سیاه دانه، که به آن زیره سیاه نیز گفته می شود، قرن هاست که در طب سنتی برای درمان بیماری های مختلف از جمله مشکلات مو …
زردچوبه به فرانسه
زردچوبه به زبان فرانسه curcuma نامیده می شود. همچنین گاهی اوقات از نام هندی آن، haldi نیز استفاده می شود.
در اینجا چند عبارت دیگر فرانسوی که با زردچوبه مرتبط هستند آورده شده است:
- poudre de curcuma: پودر زردچوبه
- racine de curcuma: ریشه زردچوبه
- safran des Indes: زعفران هند (نام قدیمی زردچوبه)
- curry: کاری ( مخلوطی از ادویه جات که معمولاً شامل زردچوبه است)
زردچوبه یک ادویه محبوب در آشپزی فرانسوی است و در بسیاری از غذاها، از جمله خورش ها، سوپ ها و سس ها استفاده می شود. همچنین می توان از آن به عنوان یک چای یا مکمل استفاده کرد.