;
زردچوبه به فرانسه - السن

خواص پرتقال و مضرات آن

خواص پرتقال و مضرات آن ۲۰ نکته درباره خواص و مضرات پرتقال خواص پرتقال: منبع غنی ویتامین C: تقویت سیستم ایمنی، بهبود جذب آهن، سلامت پوست آنتی‌اکسیدان‌ها: مبارزه با رادیکال‌های آزاد، پیشگیری …

خواص خاویار برای کودکان

خواص خاویار برای کودکان تقویت سیستم ایمنی: خاویار سرشار از ویتامین‌های A و E، سلنیوم و روی است که با تقویت سیستم ایمنی بدن، کودکان را در برابر بیماری‌ها مقاوم‌تر می‌کند. رشد …

فواید آب برنج برا پوست

فواید آب برنج برا پوست پاکسازی ملایم پوست: آب برنج به آرامی آلودگی‌ها و چربی‌های اضافی را از سطح پوست پاک می‌کند و منافذ را باز می‌کند. روشن‌کننده پوست: آب برنج به …

زردچوبه به فرانسه

زردچوبه به زبان فرانسه curcuma نامیده می شود. همچنین گاهی اوقات از نام هندی آن، haldi نیز استفاده می شود.

در اینجا چند عبارت دیگر فرانسوی که با زردچوبه مرتبط هستند آورده شده است:

  • poudre de curcuma: پودر زردچوبه
  • racine de curcuma: ریشه زردچوبه
  • safran des Indes: زعفران هند (نام قدیمی زردچوبه)
  • curry: کاری ( مخلوطی از ادویه جات که معمولاً شامل زردچوبه است)

زردچوبه یک ادویه محبوب در آشپزی فرانسوی است و در بسیاری از غذاها، از جمله خورش ها، سوپ ها و سس ها استفاده می شود. همچنین می توان از آن به عنوان یک چای یا مکمل استفاده کرد.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 22 اردیبهشت 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام السن و لینک مستقیم بلا مانع است.