زردچوبه به سوئدی
خواص چغاله بادام برای دیابت
خواص چغاله بادام برای دیابت ۱٫ شاخص گلیسمی پایین: چغاله بادام دارای شاخص گلیسمی پایینی است، به این معنی که باعث افزایش ناگهانی قند خون نمیشود و برای افراد مبتلا به دیابت …
خاصیت نان جو
خاصیت نان جو فیبر بالا، هضم آسان: نان جو سرشار از فیبر است که به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک میکند. فیبر موجود در نان جو، حرکات روده را تنظیم کرده و …
گرفتن تلخی آبلیمو
گرفتن تلخی آبلیمو آبلیمو یکی از چاشنیهای پرکاربرد در آشپزی و تهیه انواع نوشیدنی است. طعم ترش و گس آن به بسیاری از غذاها و نوشیدنیها طعم و مزه فوقالعادهای میدهد. با …
زردچوبه به سوئدی
زردچوبه به زبان سوئدی Gurkmeja نامیده می شود.
همچنین می توانید از نام های زیر نیز استفاده کنید:
- Kurkuma: این نام از کلمه آلمانی “Kurkuma” گرفته شده است که خود از کلمه عربی “کُرکم” مشتق شده است.
- Indisk saffran: به معنی “زعفران هندی” است.
- Gulrot: به معنی “ریشه هویج” است که به رنگ زرد روشن زردچوبه اشاره دارد.
در سوئد، زردچوبه را می توان در اکثر سوپرمارکت ها و فروشگاه های مواد غذایی طبیعی پیدا کرد. به صورت پودر، ریشه کامل یا عصاره فروخته می شود.
از زردچوبه در آشپزی سوئدی به طور سنتی زیاد استفاده نمی شود، اما به طور فزاینده ای در غذاهای هندی، خاورمیانه ای و آسیایی محبوب شده است. همچنین به عنوان یک مکمل غذایی برای خواص سلامتی آن استفاده می شود.
برخی از نکات جالب در مورد زردچوبه در سوئد:
- در سال ۲۰۱۹، سوئد ۱۰۰ تن زردچوبه وارد کرد.
- محبوب ترین برند زردچوبه در سوئد Santa Maria است.
- زردچوبه یکی از اجزای اصلی köttbullar (کوفته سوئدی) است.