رازیانه در غذا
خواص هویج برای اسب
خواص هویج برای اسب خواص هویج برای اسب منبع غنی ویتامین A: هویج یک منبع عالی ویتامین A است که برای بینایی، رشد استخوان، سیستم ایمنی و سلامت پوست اسب ضروری است. …
روغن بادام شیرین و زخم معده
روغن بادام شیرین و زخم معده نوازشی از طبیعت بر آلام معده: روغن بادام شیرین التیامبخش زخم معده. آرامشی شیرین در دل التهاب: روغن بادام شیرین تسکیندهنده درد معده. از باغ تا …
خواص آب پیاز برای چشم
خواص آب پیاز برای چشم خواص آب پیاز برای چشم: بررسی علمی و نکات احتیاطی آب پیاز به دلیل داشتن ترکیبات گوگردی و آنتیاکسیدانها، از دیرباز در طب سنتی برای بهبود سلامت …
رازیانه در غذا
رازیانه گیاهی خوشطعم و معطر است که هم به عنوان سبزی و هم به عنوان ادویه در آشپزی کاربرد دارد. طعم آن را میتوان ترکیبی از طعمهای شیرین بیان، شوید و کرفس توصیف کرد.
بخشهای مختلف رازیانه در آشپزی:
پیاز:پیاز رازیانه را میتوان به صورت خام در سالادها، رنده شده در سوپها و سسها، یا تفت داده شده در غذاهای گوشتی و سبزیجات استفاده کرد.
ساقه:ساقههای رازیانه را میتوان نازک خرد کرد و به سالادها، سوپها و خورشها اضافه کرد. همچنین میتوان آنها را تفت داد یا کباب کرد.
دانه:دانه رازیانه را میتوان به صورت کامل یا آسیاب شده در غذا استفاده کرد. طعم قویای به غذا میدهد و برای طعم دادن به نان، سوسیس، سوپ و سبزیجات عالی است.
برگ:برگهای رازیانه را میتوان به صورت خام در سالادها یا پخته شده در سوپها و خورشها استفاده کرد.
برخی از غذاهایی که میتوانید از رازیانه در آنها استفاده کنید:
سوپ: رازیانه را میتوان به سوپهای مختلف مانند سوپ مرغ، سوپ سبزیجات و سوپ عدس اضافه کرد.
خورش: رازیانه را میتوان به خورشهای مختلف مانند خورشت قورمهسبزی، خورشت گوشت و خورشت بادمجان اضافه کرد.
ماهی: رازیانه به خوبی با ماهی سازگار است. میتوانید از پیاز رازیانه نازک خرد شده برای طعم دادن به ماهی در فر یا روی اجاق استفاده کنید.
سالاد: رازیانه را میتوان به صورت خام به سالادها اضافه کرد.
ترشی: از رازیانه میتوان برای تهیه ترشیهای خوشمزه و معطر استفاده کرد.
دمنوش: دانههای رازیانه را میتوان دم کرد و از آنها به عنوان دمنوشی گوارا و آرامشبخش استفاده کرد.
نکاتی برای استفاده از رازیانه در آشپزی:
هنگام خرید رازیانه، به دنبال پیازهای سفت و سفید با ساقههای سبز و تازه باشید.
قبل از استفاده، پیاز رازیانه را خوب بشویید و ساقهها و برگهای قهوهای را جدا کنید.
برای طعم ملایمتر، رازیانه را قبل از اضافه کردن به غذا کمی تفت دهید.
از دانههای رازیانه به مقدار کم استفاده کنید زیرا طعم قوی دارند.
رازیانه را میتوان با سایر گیاهان و ادویهها مانند شوید، کرفس، زیره و رازیانه ترکیب کرد.