اسفناج برای کودک ۱۱ ماهه
فواید مرزنجوش
فواید مرزنجوش ۱٫ گنجینهای از آنتیاکسیدانها: مرزنجوش سرشار از آنتیاکسیدانهای قوی است که از سلولهای بدن در برابر آسیبهای ناشی از رادیکالهای آزاد محافظت میکنند. ۲٫ ضدالتهاب طبیعی: خواص ضدالتهابی مرزنجوش به …
نحوه پوست کندن گریپ فروت
نحوه پوست کندن گریپ فروت ۱٫ انتخاب گریپ فروت مناسب: گریپ فروتی را انتخاب کنید که سنگین، سفت و بدون لکههای نرم باشد. این نشانههای تازگی و آبدار بودن میوه هستند. ۲٫ …
مضرات شیرین بیان برای معده
مضرات شیرین بیان برای معده شیرین بیان، گیاهی با سابقه طولانی در طب سنتی، در عین داشتن خواص درمانی، میتواند برای معده مضراتی به همراه داشته باشد. مصرف بیش از حد یا …
اسفناج برای کودک ۱۱ ماهه
اسفناج میتونه یه غذای مغذی و خوشمزه برای کودکتون باشه، اما باید نکاتی رو قبل از دادن اسفناج بهش در نظر بگیرید:
سن:
- برخی متخصصان اطفال معتقدند که بهتر است تا ۱۲ ماهگی به کودک اسفناج ندهید.
- آکادمی اطفال آمریکا دادن سبزیجات برگ سبز به نوزادان بالای ۶ ماه رو بلامانع میدونه.
ملاحظات:
- اسفناج حاوی نیترات هست که در مقادیر زیاد میتونه برای نوزاد مضر باشه.
- اسفناج میتونه نیترات رو در بدن جذب کنه، به همین دلیل بهتره اسفناج رو با غذاهای دیگه ندید.
- اسفناج ممکنه باعث نفخ و دل درد بشه.
نکات:
- برای اولین بار، مقدار کمی اسفناج پخته شده و له شده به کودک خود بدهید و واکنش او را به دقت مشاهده کنید.
- در صورت مشاهده هر گونه علائم آلرژی (مانند بثورات پوستی، اسهال یا استفراغ) دادن اسفناج را متوقف کنید و با پزشک مشورت کنید.
- اسفناج را به طور کامل بپزید تا نیترات آن کاهش یابد.
- آب اسفناج پخته شده را دور بریزید چون نیترات در آن زیاد است
- اسفناج را ریز خرد کنید یا پوره کنید تا بلع آن برای کودک آسانتر شود.
- اسفناج را با غذاهای دیگر مانند سیب زمینی یا برنج مخلوط کنید.
- برای افزایش طعم، می توانید کمی آبلیمو یا آب پرتقال به اسفناج اضافه کنید.
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 27 اردیبهشت 1403