خواص انگور در طب سنتی
کلم پیچ و یبوست
کلم پیچ و یبوست کلم پیچ و یبوست: یک رابطه پیچیده ۱٫ فیبر بالا و یبوست: کلم پیچ به دلیل دارا بودن فیبر بالا به عنوان یک ملین طبیعی شناخته میشود. فیبر …
کیا با چای ماسالا لاغر شدن
کیا با چای ماسالا لاغر شدن چای ماسالا به دلیل ترکیبات خاص و خواص منحصر به فرد ادویههایش، میتواند در روند کاهش وزن و لاغری موثر باشد. اما اینکه چه کسانی با …
عوارض توت سیاه
عوارض توت سیاه ۱٫ آلرژی: برخی افراد به توت سیاه حساسیت دارند. علائم آلرژی میتواند شامل خارش، تورم، کهیر، و در موارد شدید، آنافیلاکسی باشد. ۲٫ مشکلات گوارشی: مصرف زیاد توت سیاه …
خواص انگور در طب سنتی
خواص انگور در طب سنتی:
طبع:
- انگور رسیده: گرم و تر
- انگور نارس: سرد و تر
موارد مصرف:
- تقویت قوای عمومی بدن
- تصفیه خون
- درمان کم خونی
- تقویت حافظه و اعصاب
- درمان یبوست
- کاهش فشار خون
- کاهش چربی خون
- پیشگیری از سرطان
- تقویت سیستم ایمنی بدن
- درمان بیماری های کبدی
- درمان بیماری های کلیوی
- درمان بیماری های تنفسی
- تقویت پوست و مو
- کاهش استرس و اضطراب
- بهبود کیفیت خواب
نحوه مصرف:
- انگور را می توان به صورت تازه، آب شده، کشمش، مویز و شیره مصرف کرد.
- میزان مصرف انگور باید متناسب با طبع و مزاج افراد باشد.
- افراد گرم مزاج باید انگور را با مقداری سکنجبین یا سرکه میل کنند.
- افراد سرد مزاج باید انگور را با مقداری خرما یا انجیر میل کنند.
موارد منع مصرف:
- افراد مبتلا به دیابت باید در مصرف انگور احتیاط کنند.
- مصرف بیش از حد انگور می تواند باعث اسهال و دل درد شود.
- افراد دارای معده ضعیف باید انگور را به صورت آب شده یا کمپوت مصرف کنند.
نکات:
- بهترین زمان مصرف انگور، فصل تابستان است.
- انگور را باید به دور از نور مستقیم خورشید و در جای خنک نگهداری کرد.
- انگور را قبل از مصرف باید به خوبی شست.
آخرین بروز رسانی در : شنبه 29 اردیبهشت 1403