تزیین حلیم گندم با دارچین با شابلون ساده و نذری
مدل آرایش زنانه 1404 برای صورت های لاغر و تپل قشنگ خاص و دیدنی
مدل آرایش زنانه ۱۴۰۴ مدل آرایش زنانه ۱۴۰۴ برای صورت های لاغر و تپل قشنگ خاص و دیدنی همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. هنر آرایش، یکی …
مدل فرنچ ناخن پا ساده و طرحدار خوشگل شیک سفید و رنگی
مدل فرنچ ناخن پا مدل فرنچ ناخن پا ساده و طرحدار خوشگل شیک سفید و رنگی همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. فرنچ کردن ناخنها، …
مدل عروس ۲۰۲۴ با سبک های لایت اروپایی ایرانی و خلیجی جذاب و ترند
مدل عروس ۲۰۲۴ مدل عروس ۲۰۲۴ با سبک های لایت اروپایی ایرانی و خلیجی جذاب و ترند همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. آرایش صورت یک …
تزیین حلیم
تزیین حلیم گندم با دارچین با شابلون ساده و نذری همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
هر چه بیشتر حلیم را بکوبید بیشتر کش خواهد آمد.
برای تهیه حلیم خانگی خوشمزه گوشت دنده گوسفندی تازه با استخوان و در کنار آن گوشت سردست و سر سینه بسیار عالی میشود و موقع کوبیده شدن باعث کش آمدن حلیم میشود.
گوشت حلیم را خرد نکنید، زیرا خرد کردن گوشت باعث کوتاه شدن رشته های آن شده و مانع کش آمدن حلیم میشود.
اضافه کردن شیر به حلیم یک فوت آشپزی در دستور پخت آن است. بعد از پختن و جا افتادن مخلوط گندم و گوشت و در حالی که هنوز قابلمه روی حرارت ملایم است می توانید به آن مقداری شیر اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳ ساعت و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴ ساعت میباشد .
حلیم را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
یک کاسه حلیم متوسط حدود ۱۵۰ کالری دارد اما اگر آن را با شکر، روغن و نان مصرف نمایید تا حدود ۳۰۰ کالری افزایش می یابد.
حلیم یکی از غذاهای سنتی ست که در خاورمیانه پخته شده و بسیار پرطرفدار است. حلیم انواع مختلفی دارد و از ترکیب گوشت، گندم و بلغور و جو درست می شود. از انواع حلیم می توان به حلیم گندم، حلیم شیر، حلیم بادمجان، حلیم عدس، حلیم مرغ، حلیم بوقلمون و … اشاره کرد.
برای درست کردن حلیم برای ۸ نفر به ۶۰۰ گرم گندم پوست کنده شده، ۴۰۰ گرم گوشت گوسفندی، ۲ عدد پیاز برای رفع بوی گوشت، ۲ قاشق چای خوری زردچوبه و مقداری نمک، شکر، دارچین و روغن نیاز دارد.
اگر طعم حلیم تان ترش شده، مربوط به گندم مورد استفاده شده در حلیم است. احتمالا گندم را بیش از اندازه درون آب قرار داده اید یا گندم خراب بوده.
برای کش دار شدن حلیم باید گوشت را با گوشت کوب له کنید سپس به درون حلیم اضافه نمایید، با این کار حلیم شما غلیظ و کشدار می شود. نکته دیگر اضافه کردن گوشت قرمز به همراه استخوان در حین پخت حلیم است. در پایان می توانید گوشت را از حلیم خارج کرده و استخوانش را جدا کنید سپس گوشت را کوبیده و مجدد به حلیم اضافه نمایید. گوشت دنده گوسفندی یکی از بهترین گوشت ها برای پخت حلیم است.
اگر حلیم تان غلظت مناسبی ندارد و شل شده است، شعله گاز را کم کرده و اجازه دهید با حرارت ملایم پخته شده و سفت شود. دقت داشته باشید که باید حلیم را به طور مرتب با قاشق چوبی هم بزنید تا ته نگیرد.
یکی از نکات مهم درباره پخت حلیم کشدار، نحوه هم زدن آن است. شما باید حلیم را به شکل هفت هشتی هم بزنید تا کشدار تر شود و از هم زدن دورانی حلیم خودداری نمایید. اگر دوست داشته باشید می توانید پس از پخت حلیم، کمی کنجد خام هم به آن بیافزایید تا خوشمزه تر و مقوی تر شود. نان بربری و نان سنگک بهترین گزینه ها برای مصرف در کنار حلیم هستند.
جالب است بدانید که حلیم ادویه خاصی ندارد و بسیاری از افراد آن را به تنهایی با نمک و زردچوبه می پزند. همچنین می توانید یک چوب دارچین درون حلیم بیاندازید و در پایان پخت آن را خارج کنید. پس از پخت حلیم این غذای خوشمزه را با دارچین و روغن سرو می کنند.
به دلیل سر رفتن و ته گرفتن حلیم توصیه می شود آن را درون زودپز نپزید، همچنین ممکن است بلغور گندم در سوپاپ زودپز گیر کند و مشکل بزرگی برای شما به وجود بیاورد.
سرو حلیم به همراه شکر طعم آن را به دسر تشبیه می کند اما اگر حلیم را با نمک میل کنید طعمش به غذا شبیه تر می شود. اینکه حلیم را با شکر یا نمک میل کنید به سلیقه شما بستگی دارد. اگر دوست دارید حلیم را با کالری کمتری مصرف کنید از نمک استفاده نمایید.
استفاده از نشاسته ذرت یا نشاسته گندم و آرد نخودچی به غلیظ تر شدن حلیم کمک می کند پس اگر از غلظت حلیم راضی نبودید می توانید از این ۲ ماده استفاده کنید.
زمان پخت به حجم مواد حلیم و شعله گاز بستگی دارد. اگر حلیم را درون قابلمه می پزید، حدود ۴ تا ۵ ساعت زمان نیاز دارد تا به خوبی پخته و آماده شود. پخت حلیم درون زودپز حدود ۱ تا ۱/۵ ساعت زمان می برد.
شما می توانید برای کشدار شدن حلیم از ثعلب استفاده کنید اما باید این موضوع را به خاطر داشته باشید که کیفیت حلیم تان پایین می آید، پس بهتر است از ثعلب استفاده نکنید.
اگر شعله گاز زیاد باشد و حلیم را به حال خود رها کنید، ته گرفته و می سوزد. برای جلوگیری از ته گرفتن حلیم، آن را به شکل مرتب هم بزنید.
برای کاهش زمان پخت حلیم خانگی می توانید از بلغور گندم استفاده کنید.
استفاده از شکر کاملا اختیاری بوده و افراد بسته به ذائقه خود می توانند از شکر یا نمک برای سرو حلیم استفاده کنند.
برای له کردن حلیم حتما از گوشت کوب و یا غذاساز یا مخلوط کن استفاده کنید تا گندم کاملا صاف و یکدست شود.
هر چه بیشتر حلیم را بکوبید بیشتر کش خواهد آمد.
برای تهیه حلیم خانگی خوشمزه گوشت دنده گوسفندی تازه با استخوان و در کنار آن گوشت سردست و سر سینه بسیار عالی میشود و موقع کوبیده شدن باعث کش آمدن حلیم میشود.
گوشت حلیم را خرد نکنید، زیرا خرد کردن گوشت باعث کوتاه شدن رشته های آن شده و مانع کش آمدن حلیم میشود.
اضافه کردن شیر به حلیم یک فوت آشپزی در دستور پخت آن است. بعد از پختن و جا افتادن مخلوط گندم و گوشت و در حالی که هنوز قابلمه روی حرارت ملایم است می توانید به آن مقداری شیر اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
حلیم هر چقدر بیشتر روی شعله بماند و با حرارت کم چندین ساعت بپزد هم خوشمزه تر می شود و هم ظاهر زیباتری هنگام سرو پیدا می کند.
مقدار گندم هر قدر بیشتر باشد باید زمان پخت بیشتری در نظر بگیریم.