تزیین آش جدید زیبا خوشگل با سلیقه و با ایده های جدید
تزیین برنج با زعفران قشنگ و باسلیقه جدید
تزیین برنج با زعفران تزیین برنج با زعفران قشنگ و باسلیقه جدید همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. برنج از مهمترین غلات و خوراک بیش از …
مدل حلقه نامزدی طبیعی و کلاسیک و جدید و ساده و شیک
مدل حلقه نامزدی مدل حلقه نامزدی طبیعی و کلاسیک و جدید و ساده و شیک در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. انتخاب حلقه نامزدی یکی از چالش …
مدل آرایش لایت چشم دخترانه و زنانه و عروس
مدل آرایش لایت چشم مدل آرایش لایت چشم دخترانه و زنانه و عروس همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. احتمالاً تا به حال تصور شما از …
تزیین آش
تزیین آش جدید زیبا خوشگل با سلیقه و با ایده های جدید همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
آش رشته یکی از معروفترین آشهای ایرانی است. این غذای سنتی در روزهای خاصی مانند سیزده به در استفاده میشود و یکی از خوراکهای محبوب ماه رمضان است. این آش غالباً با کشک، نعنا داغ، پیاز داغ و سیر داغ سرو میشود.
آش رشته در شهرهای مختلف ایران با کمی تفاوت به صورت مشابه طبخ میشود. مردم آذربایجان در این آش از نخود، برنج، عدس و مقداری ترشی استفاده میکنند. برخی مردم آذربایجان مغز گردو یا برگ زردآلو و رب هم اضافه میکنند. در بیرجند چاشنی این آش قروت یا آب انار است. استان مرکزی این آش را با کشک یا بدون کشک و با سرکه یا آبغوره میل میکنند و گاهی به آن کلم اضافه میکنند.
آش رشته غذای کاملی است که شامل چهار گروه مواد غذایی بوده و به دلیل مواد غذایی مانند رشته، انواع سبزیها، حبوبات و گاهی نیز آب گوشت، کشک و یا ماست، سرشار از انواع ویتامینها، پروتیینها، کربوهیدرات است. در طب سنتی آش رشته طبعی معتدل دارد.
آش رشته به دلیل داشتن مواد مفید مانند حبوبات و سبزی، کشک منبع تامین انرژی برای بدن محسوب میشود. همچنین رشته در دسته نانو غلات قرار میگیرد و دارای ماده معدنی و مقداری پروتئین بوده و برای تامین انرژی مفید است.
آش رشته نیز به عنوان غذا پرطرفدار ما ایرانی ها، جدا از این قائده و داستان نیست. عوامل و تکنیک های بسیار زیادی در تزئین آش رشته وجود دارد که، با استفاده از هر کدام از این تکنیک ها، به تنهایی میتوان علاوه بر کیفیت، طعم غذا را نیز از هر لحاظ بالا برد.
یکی از نکات مهمی که در سرو و تزیین آش باید به آن توجه کنید، استفاده از ظرف مناسب است. ظرف نقش بسیار مهمی در ظاهر و نتیجه غذای شما ایجاد میکند. انتخاب سایز مناسب برای سرو آش بسیار حائز اهمیت است. سایز ظرف باید به گونهای باشد که آش ظرف شما را کاملاً پر نکند. بهترین ظرف برای سرو آش، کاسه است. شما میتوانید با استفاده از کاسههای سفالی به رنگهای سبز یا آبی، حس سنتی بودن این غذا را دو چندان کنید.
تزئین آش رشته باید زمانی انجام شود که مقداری سرد شده باشد. حتما یک ربع قبل از سرو غذاها، آش را بکشید و کنار بگذارید. وقتی سطح آش کمی خنک میشود یک لایه (مانند سرشیر) روی آن ایجاد میشود که روند تزیین آش را راحتتر میکند. اگر این کار را نکنید هرچقدر هم تزیین زیبایی روی آش انجام دهید، با یک تکان کوچک تمام تزیینات شما در آش غرق میشود.
۱٫ استفاده از نعنا داغ، پیاز داغ و سیر داغ=ساده ترین روش تزئین آش استفاده از نعنا داغ، پیاز داغ و سیر داغ است. با خطوط فرضی شروع کنید. میتوانید به صورت یکی در میان و دایرهای از نعنا داغ و سیر داغ بر روی آش بریزید.
۲٫ کشک زعفرانی، عطر بوی ایرانی =استفاده از کشک زعفرانی عطر و بوی بسیار خوبی به آش رشته میدهد. علاوه بر آن رنگ زرد زعفران در کنار رنگ سبز آش، ترکیب زیبایی ایجاد میکند.
۳٫ بته جقه و نقوش اسلیمی =از آنجایی که آش رشته یکی از غذاهای سنتی است، استفاده از بته جقه و نقشهای اسلیمی یکی از بهترین انتخابها برای تزئین آن است. برای سادهتر شدن تزیین آش، میتوانید از شابلون یا قیف استفاده کنید.
۴٫ استفاده از نخود، لوبیا، عدس و… =یکی دیگر از راههای تزئین آش استفاده از نخود و لوبیا است. هنگامی که بُنشن (حبوبات مثل نخود و عدس و ماش و لوبیا و باقلا و… ) کاملا پختند، مقداری از نخود و لوبیاهایی که وا نرفته را کنار بگذارید. شما میتوانید با استفاده از نخود و لوبیا روی آش طرحهای متفاوتی مانند گل، بته جقه و نقش و نگارهای متفاوت خلق کنید.
۵٫ تزئین آش رشته با خلال دندان =اغلب ظرفهایی که آش رشته در آن سرو میشود دایره شکل است. شما میتوانید چند دایره درون آش با نعنا داغ و کشک بکشید. برای این تزیین بهتر است که کشک و نعنا داغ مقداری رقیق باشند. سپس با استفاده از یک خلال دندان از روی شعاع دایرهها خطوط آرامی از خارج دایره به داخل آن بکشید. در روش بعدی همین کار را بکنید ولی این بار خطوط را یکی در میان یکی از داخل دایره به خارج و یکی از خارج به داخل بکشید. با این کار طرح زیبایی مانند گل خواهید داشت.
۶٫ تزیین آش با قسمت بندی مربعی =این تزیین بسیار ساده و شیک است. به این صورت که با کشک خطهای موازی افقی و عمودی میکشیم تا قسمت بندیهای مربعی روی سطح ایجاد شود. سپس داخل مربعها را با نعناع داغ، پیاز داغ، کشک رنگی و بُنشن تزیین میکنیم.
۷٫ استفاده از قیف برای تزئین =ایده دیگر برای تزیین استفاده از کشک است. کشک را درون یک قیف بریزید و توسط آن طرح مورد علاقه خود را خلق کنید. اگر به قیف دسترسی ندارید، کشک را درون ظرف سس یا کیسه فریزر بریزید. با استفاده از این روش میتوانید طرحهای بسیار متنوع و خاص را به راحتی روی آش بکشید.
۸٫ تزیین آش با قیف و ماسوره= یک روش زیبا و شیک برای تزیین استفاده از ماسورههای مختلف است. میتوانیم با استفاده از کشک غلیظ و ماسوره روی آش را شکوفه بزنیم و یا گلهای بزرگ و کوچک بزنیم.
۹٫ استفاده از کشکهای رنگی =یکی از بهترین راهها برای تزئین آش استفاده از کشک است. قبل از شروع تزئین، کشک را در چند کاسه کوچک تقسیم کنید و به آن زردچوبه، نعنا یا رنگ خوراکی اضافه کنید. حال با کشکهای رنگی شروع به طراحی روش آش کنید.
استفاده از آب لبو و ترکیب آن با کشک به شما یک رنگ یاقوتی بسیار زیبا میدهد. همچنین میتوانید با استفاده از یک توری پارچهای تمیز، آب سبزی تره را بگیرید و با کشک مخلوط کنید تا کشک شما به رنگ سبز در بیاید.
۱۰٫ استفاده از قیمه با گوشت =در بین شمالیها تزیین آش با قیمه مرسوم است. رنگ قرمز و نارنجیای که این خورش دارد و عطر و طعم آن با آش ترکیب بسیار خوبی میسازد.