شلغم را با چی بخوریم
گوجه فرنگی در بارداری
گوجه فرنگی در بارداری ۱٫ گوجه فرنگی، منبع غنی از ویتامینها و مواد معدنی: گوجه فرنگی حاوی ویتامینهای A، C، K و فولات است که برای سلامت مادر و جنین ضروری هستند. …
نام دیگر گلابی وحشی
نام دیگر گلابی وحشی گلابی وحشی، این میوه کوچک و خوشطعم، با نامهای متعددی در فرهنگها و مناطق مختلف شناخته میشود. هر نام، داستانی از ارتباط انسان با طبیعت و استفادههای گوناگون …
آب لیمو ترش برای فشار خون
آب لیمو ترش برای فشار خون تاثیر آب لیمو ترش بر فشار خون دیدگاه اول: آب لیمو ترش میتواند به کاهش فشار خون کمک کند. سرشار از ویتامین C: لیمو ترش منبع …
شلغم را با چی بخوریم
-
آش شلغم: یکی از محبوبترین و سنتیترین غذاهای ایرانی که در آن شلغم به همراه سبزیجات معطر، حبوبات و گوشت پخته میشود.
-
سوپ شلغم: سوپی سبک و مقوی که برای سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بسیار مفید است.
-
خورش شلغم: خورشتی خوشمزه که در آن شلغم به همراه گوشت، لپه و سبزیجات معطر پخته میشود.
-
شلغم پخته: شلغم را میتوان به تنهایی پخت و با کمی نمک و فلفل میل کرد.
-
شلغم بخارپز: بخارپز کردن شلغم باعث حفظ ویتامینها و مواد مغذی آن میشود.
-
ترشی شلغم: شلغم را میتوان به صورت ترشی با سرکه، نمک، فلفل و ادویههای دیگر تهیه کرد.
-
سالاد شلغم: شلغم رنده شده را میتوان به همراه هویج، کلم و سبزیجات دیگر در سالاد استفاده کرد.
-
کوکو شلغم: شلغم رنده شده را میتوان به همراه تخم مرغ، آرد و ادویه به صورت کوکو تهیه کرد.
-
دلمه شلغم: شلغم را میتوان به صورت دلمه با مواد دلخواه پر کرد و پخت.
-
پیراشکی شلغم: شلغم پخته و له شده را میتوان به همراه گوشت چرخ کرده و ادویه به صورت پیراشکی تهیه کرد.
-
پلو شلغم: شلغم را میتوان به صورت پلو با برنج، گوشت چرخ کرده و ادویه تهیه کرد.
-
ماکارونی با شلغم: شلغم را میتوان به صورت تفت داده شده به همراه گوشت چرخ کرده و ادویه به ماکارونی اضافه کرد.
-
املت شلغم: شلغم رنده شده را میتوان به همراه تخم مرغ و ادویه به صورت املت تهیه کرد.
-
بورانی شلغم: شلغم پخته و له شده را میتوان به همراه ماست، سیر و نعنا به صورت بورانی تهیه کرد.
-
کباب شلغم: شلغم را میتوان به صورت کبابی با گوشت چرخ کرده و ادویه تهیه کرد.
-
خوراک شلغم: شلغم را میتوان به صورت خوراک با گوشت، لوبیا و سبزیجات معطر تهیه کرد.
-
آب شلغم: آب شلغم برای سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بسیار مفید است.
-
مربای شلغم: شلغم را میتوان به صورت مربا با شکر و ادویه تهیه کرد.
-
کمپوت شلغم: شلغم را میتوان به صورت کمپوت با شکر و ادویه تهیه کرد.
-
شلغم شکم پر: شلغم را میتوان با مواد دلخواه پر کرد و پخت.
نکته: شلغم را میتوان به صورت خام یا پخته مصرف کرد. برای حفظ ویتامینها و مواد مغذی شلغم، بهتر است آن را به صورت بخارپز یا پخته مصرف کنید.