تزیین عدس پلو ساده با گوشت چرخ کرده و کشمش در یکبار مصرف
مدل آرایش عروس عروسکی جدید و دخترانه صورت
مدل آرایش عروس عروسکی مدل آرایش عروس عروسکی جدید و دخترانه صورت در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. روز عروسی شما به سرعت در حال نزدیک شدن …
مدل پالتو سوییت + زیباترین پالتوهای سوییت تولید ترکیه وارد بازار شدند
مدل پالتو سوییت مدل پالتو سوییت + زیباترین پالتوهای سوییت تولید ترکیه وارد بازار شدند همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. امروزه پالتو سوییت یکی …
مدل بلوز دخترانه نوجوان و شیک و اسپرت و مجلسی و ساده
مدل بلوز دخترانه مدل بلوز دخترانه نوجوان و شیک و اسپرت و مجلسی و ساده همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. این روزها با توجه به …
تزیین عدس پلو
تزیین عدس پلو ساده با گوشت چرخ کرده و کشمش در یکبار مصرف همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
هیچ چیزی مثل استفاده از یک برنج خوب و مرغوب عدس پلو شما را خوشمزه نخواهد کرد. پخت عدس پلو با یک برنج ایرانی و خوب عطر و طعم عالی به غذای شما می بخشد.
بسیاری از افراد در پخت عدس پلو به مقدار عدس توجه ندارند و یا بیش از حد و یا خیلی کم عدس می ریزند. برای طبخ یک عدس پلو خوب حتما باید مقدار عدس درون برنج متعادل باشد. معمولا برای پخت دو پیمانه برنج یک پیمانه عدس کافی است.
برای پخت عدس پلو از عدس های مرغوب استفاده کنید و به اندازه پخت عدس توجه نمایید. قبل از مصرف عدس حداقل به مدت چند ساعت آن را شسته و درون اب ریخته تا کاملا خیس بخورد. با این کار نفخ عدس شما از بین می رود و مدت زمان کمتری برای پخت نیاز دارد.
عدس نباید به حدی بپزد که وا برود یا کاملا له شود زیرا اگر عدس، بیش از حد پخته شود، پوست آن جدا شده و موقع دم کشیدن لای برنج له میشود. زمان پخت عدس به نوع آن بستگی دارد بنابراین مرتب تست کنید و اگر هنوز آب آن تمام نشده بود، حرارت را زیاد کنید تا آب عدس کاملا خورد رود.
برای وا نرفتن عدس می توانید مقداری نمک به آن اضافه کنید و بگذارید در ۵ دقیقه اول با حرارات بالا به جوش بیاید سپس شعله را کم کنید و درب قابلمه را نگذارید تا عدس ها له نشود.
برای اینکه عدس ها خوش رنگ تر و خوشمزه تر شوند، در زمان پخت مقدار کمی روغن و زردچوبه به آنها اضافه کنید، تا عدس ها به همراه آنها کاملا پخته شوند.
بسیاری افراد دوست دارند که برنج دانهدانه باشد، به همین خاطر به این افراد برنج آبکش شده را پیشنهاد می کنیم اما برخی دیگر طعم برنج کته را می پسندند. شما می توانید از هر روشی برنج را بپزید، مثلا اگر برنج کته دوست دارید زمانی که آب برنج کشیده شد، عدس های پخته شده را به آن بیافزایید و بگذارید با هم دم بکشد.
برای پخت برنج آبکش، برنج شسته شده و خیس خورده را درون آب در حال جوش بریزید با استفاده از کفگیر و به آرامی برنج را هم بزنید. بعد از اینکه برنج پخته شد و سفتی مغز آن به نرمی رفت، برنج را درون آبکشی ریخته و مقداری آب ولرم بر روی آن بریزید.
سپس تمامی برنج، عدس و گوشت را درون قابلمه بریزید و نصف لیوان آب جوش و یک قاشق غذاخوری روغن روی برنج خود بریزید و دم کنی را روی قابلمه قرار دهید، برای دم کردن برنج از شعله پخش کن استفاده کنید تا حرارت به صورت یکنواخت پخش شود.
بهتر است عدس را جدا بپزید و سپس آبکش کرده و به برنج بیافزایید. آب عدس را داخل برنج نریزید چون هم غذای شما زشت میشود و هم نفاخ میشود.
یکی از رموز خوشمزه شدن عدس پلو به طریقه درست کردن مواد آن باز می گردد. برای درست کردن گوشت عدس پلو دو روش وجود دارد. شما می توانید پیاز و سیر را رنده و سرخ کنید سپس گوشت چرخ کرده را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا بافت گوشت از هم جدا شده و رنگ گوشت تغییر کند، پس از اینکه گوشت کاملا تفت خورد و آب آن کشیده شد، نمک، فلفل، زردچوبه و پیاز داغ را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا کاملا مخلوط شوند.
یکی دیگر از روش های آماده کردن گوشت برای عدس پلو که نه تنها طعم خوبی به غذا می بخشد بلکه ظاهر غذا را نیز زیبا می کند، درست کردن گوشت قلقلی است. در این روش، پیاز را رنده کرده و همراه با نمک، زردچوبه، فلفل، پودر زیره سبز و پودر تخم گشنیز به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند، سپس به صورت گلولههایی به اندازه نصف گردو در آورید. گوشتهای قلقلی را کف تابه بچینید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب آن کشیده شود، سپس کمی محلول زعفران غلیظ و کره ذوب شده روی آن بریزید و تفت دهید تا طلایی شوند و عطر زعفران بگیرند.
افزودن ادویههایی نظیر پودر تخم گشنیز و پودر زیره سبز به گوشت بوی ضحم آن را میگیرد و عدس پلو را خوشمزه می کند. به جز این ادویه ها، دارچین نیز بسیار عدس پلو را خوشعطر می کند و سردی عدس را هم می گیرد.
برای پخت یک عدس پلو خوشمزه، باید در استفاده از زعفران دست و دلباز باشید و به جای زرد چوبه در مایه گوشت از زعفران استفاده کنید چون اینگونه غذای شما عطر و طعم زعفران را به خود می گیرد و خوشرنگتر و خوشمزهتر می شود.
کشمش ها را پاک کنید و بشویید و درون آبکشی بریزید تا آب اضافی کشمش ها خارج و خشک شوند. درون تابه مقدار کمی روغن بریزید و بر روی شعله ملایم قرار دهید، پس از گرم شدن روغن کشمش ها را درون تابه بریزید و مقدارکمی تفت دهید و شعله را خاموش کنید. دقت کنید تفت دادن زیاد کشمش ها سبب سوختن و بد رنگ و طعم شدن آنها می شود.
در صورت تمایل میتوانید از خرما، خلال پسته و خلال بادام نیز برای تزیین این غذا استفاده کنید. خرما و خلال بادم و پسته را جداگانه تفت داده و به پلو اضافه کنید.
میتوانید به جای گوشت چرخکرده از قارچ یا گوشت پخته خلال شده یا مرغ پخته قطعه شده استفاده کنید.
همچنین میتوانید هنگام تهیه عدس پلو با گوشت چرخکرده آن را به شکل کوفته قلقلی درآورید.
اگر از برنج ایرانی استفاده میکنید لازم است برنج را کمی زندهتر بردارید. وقتی برنج را با دست نصف میکنید باید یک نقطه سفید وسط آن دیده شود.
عدس پلو با گوشت چرخکرده نذری هم میتوانید با همین روش تهیه شود. کافی است مقدار مواد اولیه را به تناسب تعداد نفرات بیشتر کنید.
بهتر است عدس را از ۲۴ ساعت قبل خیس کنید.
در حال جوشاندن عدس کمی زیره به آن اضافه کنید. به این ترتیب عدس پلو شما طعمی عالی پیدا میکند.
وقتی عدس را لا به لای برنج میدهید میتوانید با هر لایه کمی دارچین هم به عدس پلو اضافه کنید.
در صورت تمایل میتوانید مایه گوشت، کشمش و پیاز داغ را همراه با عدس پخته لای برنج آبکش بریزید و دم بگذارید.
در مایه گوشت به جای زردچوبه میتوانید از زعفران استفاده کنید که هم خوشرنگ شود و هم عطر و طعم زعفران را بگیرد.
در استفاده از زعفران در تهیه این غذا دست و دلباز باشید تا پلویی خوشرنگتر و خوشمزهتر عمل آید.
افزودن ادویههایی نظیر پودر تخم گشنیز و پودر زیره سبز به گوشت بوی ضحم آن را میگیرد و عدس پلو خوشمزهتر میشود.
در صورت تمایل میتوانید از خرما، خلال پسته و خلال بادام نیز برای تزیین این غذا استفاده کنید.
برای درست کردن عدس پلو بدون گوشت، مراحل تهیه مایه گوشت را از دستور فوق حذف کنید و بقیه مراحل را طبق دستور انجام دهید.
برای تهیه ساده این غذا، کشمش، پیاز داغ و گوشت را از دستور فوق حذف کنید.
برای تهیه عدس پلو با مرغ، مرغ را با یک عدد پیاز خرد شده، کمی نمک و فلفل و محلول زعفران بپزید. سپس استخوانهای آن را خارج کرده
و ریش و ریش کنید و همراه با عدس و پیاز داغ لابه لای برنج آبکش، دم بگذارید.