تزیین سفره سحر با ایده های متنوع جذاب جدید و خلاقانه برای کدبانوها
مدل مانتو پاییزه 2024 + بهترین مانتوهایی که برای آخر پاییز مناسبند را اینجا ببینید
مدل مانتو پاییزه ۲۰۲۴ مدل مانتو پاییزه ۲۰۲۴ + بهترین مانتوهایی که برای آخر پاییز مناسبند را اینجا ببینید همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. مانتوی …
مدل ابرو دخترانه نوجوان شیک زیبا جذاب با مدل های متفاوت
مدل ابرو دخترانه نوجوان مدل ابرو دخترانه نوجوان شیک زیبا جذاب با مدل های متفاوت همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. اکثر دختران جوان تمایل دارند تا …
مدل لباس دخترانه جدید و نوجوان برای عید و اسپرت
مدل لباس دخترانه جدید مدل لباس دخترانه جدید و نوجوان برای عید و اسپرت همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. خرید یک لباس دخترانه مناسب سخت …
تزیین سفره سحر
تزیین سفره سحر با ایده های متنوع جذاب جدید و خلاقانه برای کدبانوها در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
اینکه در ماه رمضان سحرها بیدار شوید؛ در حالت عادی کمی سخت است؛ حال اگر بخواهید یک سفره سحری دو نفره را هم تزیین کنید؛ شاید به نظرتان بیدلیل بیاید! با خودتان بگویید، همه چیز را روی میز میگذاریم، میخوریم تا زودتر برگردیم و بخوابیم!
با این حال بهتر است آلبوم تزیین سفره سحری رمضان را با دقت ببینید. خودتان متوجه میشوید که تزیین باسلیقه سفره سحری دونفره با همان خوراکیهای ساده، چقدر به شما انگیزه میدهد تا با انرژی و حال خوب روزه بگیرید و تا افطار سرپا بمانید.
اگر قرار است برای خودتان تنها سفره سحربچینید و بعد هم سفره سحر را تزیین کنید، لطفا همانقدر برای این کار وقت بگذارید که اگر قرار بود برای کل خانواده سفره سحرتدارک ببینید؛ چه اشکالی دارد، لزومی هم ندارد خیلی سخت بگیرید. همین الان راهش را به شما میگویم.
پارچه ترمه زیبایتان را از کمد درآورید و بعد سراغ کابینت ظروفتان بروید و آن ظرفهای سفید و مینیمال را بیرون بکشید و نان، پنیر، زولبیا و بامیهتان را در آن بگذارید. بعد آنها را با نهایت سلیقه روی پارچه ترمه بچینید؛ حتی به نظر من میتوانید خودتان را حسابی تحویل بگیرید و برای خودتان چند شاخه رز سفید هم تهیه کنید تا افطار بیشتر به شما بچسبد.
مگر میشود سفره سحری پهن باشد و شلهزرد بر سر آن حاضر نباشد. اصلا مگر سحری بدون شلهزرد میچسبد؟ به نظر من که شلهزردها پای ثابت سفرههای افطار هستند و وقتی که برای تزیین آنها صرف میشود جزو زمانهایی است که میشود از آن حسابی لذت برد. خلال بادام و دارچین را از یخچال بیرون بیاورید و بگذارید روی شلهزردهای خوشمزه افطارتان هنرنمایی کنند و خانواده را بر سر سفره حسابی شگفتزده کنید.
یکی دیگر از خوراکیهایی که مهر ماه رمضان بر آن خورده حلیم است که هم بر سر سفره سحرحاضر است و هم بر سر سفره سحری. اصلا حلیم آنقدر خوشمزه است که نمیشود از کنار آن ساده عبور کرد.
من که گذشتن از حلیم در توانم نیست؛ هم سحری آن را میخورم و هم سحری. از آنجایی که رنگ حلیم روشن است، سعی کنید آن را داخل ظرفی بریزید که رنگهای گرمی مثل قرمز و نارنجی دارند تا بیشتر برای خوردن ترغیبتان کنند.
داشتم آش رشته را فراموش میکردم؛ البته فراموش که نه، داشت کمکم بین این همه خوراکیهای خوشمزه گم میشد. کاسههای آش رشته مانند تابلوهای هنریای میمانند که بر سر سفره سحری حاضر شدهاند.
کافی است کمی کشک و نعناع داغ و پیاز داغ و کمی ذوق و سلیقه داشته باشید تا باقی قضایا حل شود. در ضمن این را هم بگویم ظرفی که برای سرو آش رشته انتخاب میکنید هم در جلوه این اثر هنری بیتاثیر نیست. و می تواند در تزیین سفره سحری تان تاثیر گذار باشد.
سعی کنید از هر ترفندی برای جذاب شدن سفره سحری استفاده کنید. یکی از این ترفندها استفاده از سبزیجات معطر در کنار بشقاب غذاهاست. وقتی این سبزیجات معطر بر سر سفره حاضر باشند، عطرشان باعث میشود سفره افطار بیشتر از قبل دوستداشتنی شود. ضمن آنکه این سبزیجات حسابی هم برای بدن مفید هستند؛ مخصوصا در فصل تابستان که فاصله بین افطار و سحر بسیار زیاد است خوردن این سبزیجات به شما کمک میکند.
بعضی از افراد هم برای افطار غذا میل میکنند؛ یعنی درواقع سحری و شامشان را یکی میکنند. پیشنهاد ما به این افراد این است که از میوهها در کنار غذایشان استفاده کنند؛ یعنی درواقع در کنار غذاها مصرف میوهها را از یاد نبرند چون غذاها به واسطه پخته شدن کمی از خاصیتشان را از دست میدهند اما میوهها میتوانند آنها را جایگزین کنند. یک ظرف کوچک میوه در کنار غذا کفایت میکند. و می تواند در تزیین سفره سحری به شما کمک کند.
بدن در طول شبانه روز می بایست حدود ۸ لیوان آب و یا مایعات دیگر دریافت کند تا با تصفیه بهتر از کلیه ها موجب سلامتی کلیه ها و همچنین دفع سموم بدن شود. کم آبی بدن موجب تأثیر منفی در کلیه ها و احتمال عفونت و سنگ سازی می شود، بنابراین مصرف مایعات بین افطار و سحر درحد ۸ لیوان و یا بیشتر توصیه می شود.
توجه بفرمایید که مایعات فقط آب آشامیدنی نیست. انواع سبزی ها و میوه ها مثل هندوانه، خربزه، گوجه، خیار و یا چای کمرنگ، شیر و سوپ حاوی مقدار آب بسیار بالایی هستندکه آب موجود در این مواد غذایی نیز تأمین کننده جزیی از مایعات موردنیاز روزانه محسوب می شود.
ضمناً از آشامیدن آب و نوشابه های سرد در شروع افطار باید خودداری کرد. بهتر است که از مصرف قهوه وچای پررنگ به علت مدر بودن که باعث دفع آب بدن می شود نیز پرهیز شود. درصورت علاقه به مصرف دوغ، ترجیحاً در منزل تهیه شود، زیرا دوغ های صنعتی دارای نمک بالایی هستند.
مصرف نوشابه های گازدار به منظور رفع عطش در سحر و افطار توصیه نمی شود، زیرا ضمن تخلیه کلسیم بدن و پوکی استخوان باعث افزایش تشنگی نیز می شود. علاوه بر آن یک لیوان نوشابه معادل مصرف ۱۰ حبه قند چاق کننده است.
به منظور داشتن نیروی کافی جسمی و فکری در طول روزهای ماه مبارک رمضان مصرف شیر، نان، پنیر، تخم مرغ آب پز، شیربرنج و سوپ های سبزیجات، ماهی، گوشت های قرمز و سفید و مصرف گردو در حد اعتدال در زمان افطار توصیه می شود. بین افطار و سحر از ۵ گروه غذایی شامل نان و غلات، میوه، سبزی، شیر و فرآورده های آن وگوشت به طور متعادل و متنوع استفاده شود.
بهتر است افطار با یک استکان شیر گرم و خرما شروع شود. در مقایسه خرما و عسل با شیرینی های مرسوم در افطار مثل زولبیا و بامیه می توان گفت که ارزش غذایی خرما و عسل بسیار بالاتر از آنهاست، زیرا علاوه بر مواد قندی طبیعی که دارند، حاوی انواع ویتامین های مختلف و مواد معدنی موردنیاز بدن هستند. خطرات آلودگی شیمیایی زولبیا و بامیه به خصوص در زمان غوطه ور شدن آنها در روغن معمولاً از کنترل ما خارج است.
باید توجه داشت که مصرف بیش از حد شیرینی ها حتی خرما و عسل هم در افطار توصیه نمی شود. زیرا مانع صرف شام کامل شده و ازطرف دیگر شیرینی اضافه در بدن تبدیل به چربی می شود و ممکن است خطر چاقی و افزایش وزن را داشته باشد.