در سفره افطار چه بگذاریم با مدل های متنوع ساده جدید برای باسلیقه ها
تزیین ظرف شیرینی خواستگاری + مدل های زیبا و خاص تزیین ظرف شیرینی
تزیین ظرف شیرینی خواستگاری تزیین ظرف شیرینی خواستگاری + مدل های زیبا و خاص تزیین ظرف شیرینی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. مراسم خواستگاری و …
مدل مانتو جلو باز اسپرت زیبا شیک جدید مدرن زنانه و دخترانه
مدل مانتو جلو باز اسپرت مدل مانتو جلو باز اسپرت زیبا شیک جدید مدرن زنانه و دخترانه همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. مانتو های اسپرت …
مدل پیراهن کوتاه خانگی و مجلسی کرپ و خوشگل کوتاه پوشیده
مدل پیراهن کوتاه مدل پیراهن کوتاه خانگی و مجلسی کرپ و خوشگل کوتاه پوشیده همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. مدل پیراهن کوتاه خانگی لباس مجلسی …
در سفره افطار چه بگذاریم
در سفره افطار چه بگذاریم با مدل های متنوع ساده جدید برای باسلیقه ها در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
تغذیه مناسب در ماه رمضان، به سلامت بدن و راحتتر شدن شرایط روزهداری، کمک میکند. از اینرو خوردن غذاهای مناسب در وعده سحری و افطاری به شدت توصیه میشود.گاهی اوقات هم در لیست غذا برای افطاری به دنبال افطاری سریع و خوشمزه هستیم. یا شاغل هستیم یا وقت نداریم و یا ترجیح میدهیم وقتمان را برای درست کردن یک غذای مفصل در سحری بگذاریم.
مهم است بدانید که غذاهای سبک و مقوی از جمله غذاهای مناسب افطاری هستند. بهترین و مهم ترین توصیه برای غذا در ماه مبارک رمضان بهعنوان وعده افطار استفاده از مواد نشاسته ای است. مصرف برنج، گندم، جو، کینوا، بلغور و ماکارونی یا انواع نان در وعده های غذایی بسیار مناسب است. که میتوان به انواع فرنی و شله زرد، حلیم، انواع سوپ و آشها اشاره کرد.
یک مرتبه خوردن غذا در وعده افطاری سبب بروز دل درد و سنگینی میشود. حتما ابتدا وعده افطاری را با حجم کمی از نان، غلات، گردو، پنیر، سبزی و سوپهای نرم شروع کنید. قبل از آن کمی نوشیدنی گرم مناسب مورد طبعتان به همراه دو عدد خرما میل کنید. حدود دو ساعت بعد روزه خود را با یک غذای ساده افطار کنید.
دقت کنید که سبزیجات و میوههای تازه حتما در لیست غذای افطاری شما حضور داشته باشند. صیفیجات، سبزی جات تازه مانند کاهو، گوجه، خیار، کلم بروکلی و… را از یاد نبرید. همینطور انواع میوههای آبدار مانند زردآلو، هلو، سیب، هندوانه و…. برای رفع تشنگی در ماه رمضان مفید هستند.
افرادی که در ماه رمضان دچار یبوست میشوند میتوانند با مصرف انجیر، آلو، انگور و هندوانه از این مسئله پیشگیری کنند. این افراد نیز میتوانند کمی روغن زیتون را در لیست خود جای دهند. توصیه میشود ۲ تا ۳ واحد میوه حتما در فاصله میان افطار تا سحر میل کنید تا در پایان این ماه دچار کمبود انواع ویتامینها نشوید.
برای جبران کمبود آب بدنتان سعی کنید آب و مایعات زیاد مصرف کنید. در فاصله بین افطار تا سحر بافاصله حدودا ۸ لیوان یا بیشتر آب بخورید هیچ چیز جای آب را نمیگیرد پس به فکر سلامتی خود در ماه رمضان باشید.
با قرار گرفتن ماه رمضان در فصل گرم، وجود نوشیدنیهای سالم و طبیعی در برنامه غذایی روزهداران بیشتر حس میشود. روزهداران باید در فصل گرما به خوردن مایعات کافی از جمله آب توجه زیادی کنند. در صورت عدم توجه کافی به این مساله بدن فرد دچار کم آبی بدن می شود. آب بدن مهمترین عاملی است که میتواند برای روزه داران مشکلات جدی بوجود آورد و حتی جان فرد را به خطر بیاندازد.
از خوردن نوشیدنیهای تگری در وعده افطاری جدا خودداری کنید. زیرا خوردن آب تگری تنها در کوتاه مدت سبب کاهش دمای بدن میشود. خوردن آب یخ نه تنها سبب رفع عطش نمیشود بلکه سبب پیدایش صدماتی به سیستم گوارش نیز میشود.
در ماه رمضان با انواع نوشیدنیهای گازدار مانند دلستر، نوشابه و.. خدافظی کنید. به دلیل دو وعده سحری و افطار و نوع تغذیهی مناسب ماه رمضان، از خوردن نوشیدنیهای گازدار خودداری کنید. این نوشیدنیها به ظاهر سبب رفع عطش میشوند و در طولانیمدت آسیبهای بدی به بدن وارد میکنند.
حتی الامکان غذای چرب و سرخ کردنی مانند خورشت بادمجان، تهدیگ، ماکارونی، فلافل، سیبزمینی سرخ کرده و… نخورید. اینها حاوی مقادیر زیادی انرژی و کالری هستند موجب افزایش ترشح عرق و اختلال در فعالیت دستگاه هاضمه در طول روز میشود. انواع غذاهای پرادویه، تند یا شور یا انواع فستفودها هم مناسب وعدههای ماه رمضان نیستند.
همانطور که گفته شد در ماه رمضان سفره افطاری همیشه جذابیتهای خاص خود را داشته است. مهمانیهای افطاری یکی از رسوم خوب ایرانیان در ماه رمضان است. افراد دوست دارند در کنار یکدیگر روزه خود را بگشایند و از ثواب دستهجمعی بهره گیرند. همانطور که پدران و نیاکان ما در کنار هم با سفرههایی ساده روزهی خود را افطار میکردند.
بهتر است که همیشه برای برگزاری مهمانی افطاری سادگی را فراموش نکنیم و از تجملاتی کردن این مهمانی بپرهیزیم. جالب است بدانید که در ماه رمضان، اکثر افراد در وعده افطار تمایل به خوردن خوراکیهای سالم و ساده دارند.
اگر امکانات پخت یک کیک ساده در منزل را دارید میتوانید یک کیک ساده بپزید. در کنار نوشیدنی گرم با یک کیک ساده از مهمانهایتان پذیرایی کنید. زولبیا و بامیه از شیرینیهای مخصوص ماه رمضان است که دل هر بیننده را آب میکند. میتوانید زولبیا و بامیه بخرید یا حتی در منزل درست کنید. اپلیکیشنهای آموزش آشپزی برای این کار به شما کمک میدهد.
مهمانیتان را ساده برگزار کنید تا دیگران هم این سادگی را یاد بگیرند و همه بتوانند یکدیگر را به مهمانی دعوت کنند. اگرعلاقمند به درست کردن دسر هستید میتوانید فرنی درست کنید. انواع حلوا، رنکینگ یا شله زرد هم از دسرهای مخصوص ماه رمضان هستند. انواع ژله، پودینگ ها و… هم میتوانند به رنگین شدن سفره شما کمک کنند.
از غذاهایی مانند انواع کبابها یا مرغ و ماهی بخارپز استفاده کنید. انواع سوپها و آشها غذای افطاری ساده و مناسب هستند. انواع کتلتها و کوکوهای کمچرب افطاری سریع و خوشمزه هستند. انواع دسرها مثل شلهزرد، حلوا، شیربرنج، فرنی و… .
انواع غذاهای نونی مثل سالاد الویه، دلمه، کشک و حلیمبادمجان، میرزاقاسمی، انواع املتها، سوفلهها، اسنکها، گراتنها و پورهها. انواع غذای ساده برای افطار مثل وعدههای سبک نونپنیرسبزی، نون خیارو گوجه، تخم مرغ آبپزو… اگر نگران سنگین شدن یا چاق شدن نیستید، غذاهایی مثل سمبوسه یا انواع پیراشکی را امتحان کنید.
برخی افراد دوست دارند غذاهای جدید در سفره مهمانیشان داشته باشند. با استفاده از اپلیکیشنهای آشپزی، غذای ساده افطار درست کنید و مهمانهایتان را غافلگیر کنید؛ انواع غذا مثل بیفاستراگانف، انواع گراتنها و…. گزینههای خوبی هستند.
اگر دقت کنید از گذشته تاکنون، همیشه سفرههای افطاری و سحری رنگین بودهاند. در گذشته رنگین بودن سفرهها به دلیل استفاده از موادغذایی طبیعی مانند خرما، پنیر، گردو، سبزی، نانسنگگ، هندوانه، شلهزرد و… بوده. اما امروزه برخی افراد فکر میکنند رنگین شدن سفره ارتباطی با هزینههای زیاد یا دسرهای فوق العاده دارد.