;
خواص عناب برای چربی خون - السن

توت فرنگی در فال قهوه

توت فرنگی در فال قهوه معانی کلی: باروری، عشق، شادی، لذت، شهوت، ثروت، شانس، خوشبختی، سلامتی، خلاقیت. توت فرنگی نمادی از زنانگی و قدرت زنانه است. می تواند نشان دهنده شروع های …

زنجبیل در شیردهی

زنجبیل در شیردهی زنجبیل در دوران شیردهی مصرف زنجبیل در دوران شیردهی به طور کلی بی خطر تلقی می شود. در واقع، این ماده می تواند فوایدی را نیز به همراه داشته …

تفاوت ذرت و بلال

تفاوت ذرت و بلال ذرت و بلال، دو نام برای یک گیاه: در واقع، ذرت و بلال به یک گیاه واحد اشاره دارند. ذرت نام کلی این گیاه است، در حالی که …

خواص عناب برای چربی خون

عناب، که به آن خرمای چینی هم می‌گویند، میوه‌ای کوچک و شیرین با طبع گرم و تر است که در طب سنتی جایگاه ویژه‌ای دارد. از جمله خواص عناب می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کاهش کلسترول: عناب به دلیل داشتن ترکیبات فنولی و پکتین، می‌تواند به طور قابل توجهی سطح کلسترول LDL (کلسترول بد) را در خون کاهش دهد.
  • کاهش تری گلیسرید: مطالعات نشان داده است که مصرف عناب می‌تواند به طور مؤثری سطح تری گلیسرید را در خون افراد مبتلا به چربی خون بالا پایین بیاورد.
  • افزایش HDL (کلسترول خوب): عناب با افزایش سطح HDL (کلسترول خوب) در خون، به سلامت قلب و عروق کمک می‌کند.
  • تنظیم فشار خون: عناب به دلیل داشتن پتاسیم بالا، می‌تواند به تنظیم فشار خون کمک کند.
  • کاهش قند خون: عناب با افزایش حساسیت سلول‌ها به انسولین، می‌تواند به تنظیم قند خون و پیشگیری از دیابت کمک کند.

نحوه مصرف عناب برای چربی خون:

  • عناب تازه: می‌توانید روزانه ۱۰ تا ۱۵ عدد عناب تازه را به صورت میان وعده مصرف کنید.
  • دم‌نوشه عناب: ۱۰ تا ۱۵ عدد عناب را در ۵۰۰ میلی‌لیتر آب جوش به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دم کنید و روزی ۲ تا ۳ فنجان از این دم‌نوشه میل کنید.
  • شربت عناب: ۲۰۰ گرم عناب را در ۱ لیتر آب و ۵۰۰ گرم شکر بجوشانید تا به قوام شربت برسد. از این شربت می‌توانید روزانه ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری میل کنید.

نکات مهم:

  • قبل از مصرف عناب برای چربی خون، با پزشک خود مشورت کنید، به خصوص اگر از داروهای خاصی استفاده می‌کنید.
  • اگر به دیابت مبتلا هستید، در مصرف عناب احتیاط کنید و قند خون خود را به طور مرتب چک کنید.
  • زنان باردار و شیرده باید قبل از مصرف عناب با پزشک خود مشورت کنند.
  • بهترین زمان مصرف عناب، یک ساعت قبل از غذا یا دو ساعت بعد از غذا است.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 18 اردیبهشت 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام السن و لینک مستقیم بلا مانع است.