;
طرز تهیه روغن هسته آووکادو - السن

سیرابی برای نوزاد

سیرابی برای نوزاد سیرابی، غذای سنتی ایرانی است که از شکمبه گوسفند تهیه می‌شود. با وجود طعم دلپذیر و خواص تغذیه‌ای، مصرف سیرابی برای نوزادان به هیچ وجه توصیه نمی‌شود. در ادامه …

خواص هندوانه برای کودکان

خواص هندوانه برای کودکان ۲۰ نکته در مورد خواص هندوانه برای کودکان: آبرسانی و رفع تشنگی: منبع عالی آب: هندوانه با ۹۲ درصد آب، به آبرسانی بدن کودک کمک کرده و از …

کالری فلفل دلمه

کالری فلفل دلمه ۱٫ کالری فلفل دلمه‌ای و تنوع رنگ‌ها: فلفل دلمه‌ای در رنگ‌های متنوعی مانند سبز، قرمز، زرد و نارنجی یافت می‌شود. جالب است بدانید که رنگ فلفل دلمه‌ای تأثیر چندانی …

طرز تهیه روغن هسته آووکادو

روغن هسته آووکادو یکی از روغن های طبیعی با خواص فراوان است که می توانید در خانه به راحتی آن را تهیه کنید. دو روش کلی برای تهیه این روغن وجود دارد:

روش اول: با استفاده از فر

مواد لازم:

  • هسته آووکادو
  • کاغذ روغنی
  • سینی فر
  • صافی
  • بطری شیشه ای

مراحل تهیه:

  1. آووکادو را به دو نیم تقسیم کنید و هسته آن را خارج کنید.
  2. هسته ها را بشویید و به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت در هوای آزاد قرار دهید تا کاملا خشک شوند.
  3. فر را با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  4. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  5. هسته های خشک شده آووکادو را به صورت یک لایه روی سینی فر بچینید.
  6. سینی را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا هسته ها کاملا برشته شوند.
  7. هسته های برشته شده را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شوند.
  8. هسته های خنک شده را به کمک هاون یا آسیاب برقی پودر کنید.
  9. پودر هسته آووکادو را داخل صافی بریزید و روی یک ظرف قرار دهید.
  10. با فشار دادن پودر هسته ها با قاشق، روغن را از آن استخراج کنید.
  11. روغن استخراج شده را داخل بطری شیشه ای بریزید و درب آن را محکم ببندید.

روش دوم: با استفاده از دستگاه روغن گیری

مواد لازم:

  • هسته آووکادو
  • دستگاه روغن گیری

مراحل تهیه:

  1. هسته های آووکادو را بشویید و به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت در هوای آزاد قرار دهید تا کاملا خشک شوند.
  2. طبق دستورالعمل دستگاه روغن گیری، هسته های خشک شده را داخل دستگاه بریزید.
  3. دستگاه را روشن کنید و روغن را از هسته ها استخراج کنید.
  4. روغن استخراج شده را داخل بطری شیشه ای بریزید و درب آن را محکم ببندید.

نکات:

  • برای تهیه روغن هسته آووکادو از هسته های آووکادوی رسیده و سالم استفاده کنید.
  • هسته ها را قبل از استفاده حتما به طور کامل خشک کنید.
  • روغن هسته آووکادو را در جای خنک و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید.
  • این روغن را می توانید تا ۶ ماه در یخچال نگهداری کنید.

موارد استفاده از روغن هسته آووکادو:

  • از روغن هسته آووکادو می توانید برای پخت و پز، سرخ کردن و سالاد استفاده کنید.
  • این روغن همچنین برای استفاده در محصولات مراقبت از پوست و مو مناسب است.
  • روغن هسته آووکادو منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها و ویتامین های E و A است.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 20 اردیبهشت 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام السن و لینک مستقیم بلا مانع است.