مدل سفره سحر ماه رمضانی با ایده های جذاب متنوع جهت انگیزه گرفتن
مدل آستین کوتاه جدید زیبا شیک و خاص
مدل آستین کوتاه مدل آستین کوتاه جدید زیبا شیک و خاص همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. برای خانمها خرید یک لباس زیبا همیشه چالش …
تزیین شله زرد با دارچین و خلال بادام با روش ساده و خوشمزه
تزیین شله زرد با دارچین تزیین شله زرد با دارچین و خلال بادام با روش ساده و خوشمزه همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. می …
مدل بافت مو دخترانه جدید و زیبا
مدل بافت مو دخترانه مدل بافت مو دخترانه جدید و زیبا برای مهمانی و عروسی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. هزاران سال است که زنان …
مدل سفره سحر
مدل سفره سحر ماه رمضانی با ایده های جذاب متنوع جهت انگیزه گرفتن در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
ماه رمضان نزدیک است و باز هم دغدغه خانوادههای مسلمان این شده است که سحری چی بخوریم؟ در ماه رمضان سحری یک وعدهغذایی ضروری است که انرژی و مایعاتی را برای بدن فراهم میکند که به روزهگرفتن کمک میکند.
خوردن سحری برای تغذیه مناسب و سلامتی در طول ماه مبارک رمضان بسیار مهم است. برخی از مواد غذایی هستند که خوردن آنها برای احساس سیری، انرژی و بهطورکلی برای ارتقای سلامت توصیه میشود.
وقتی به غذاهایی فکر میکنیم که میتوانیم برای سحری بخوریم تا در طول روز گرسنه نشویم، باید به دنبال غذاهایی باشیم که به کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو کمک میکنند، قند خون را در طول روز ثابت نگه میدارند و اسیدهای چرب را متعادل کرده و صدالبته انرژی اضافی را نیز تأمین میکنند.
خوردن غذاهای غنی از فیبر و ویتامین در هنگام سحری به پیشگیری از بیماریها و تقویت سیستم ایمنی کمک میکند و طبق بسیاری از مطالعات، میانگین طول عمر مورد انتظار را افزایش میدهد. در طول ماه رمضان، بسیاری علاقهمند به انتخاب وعدههای غذایی سالم و همچنین غذاهای سیرکننده برای سحری هستند.
برای رهایی از تشنگی و گرسنگی در ماه رمضان، گروهی از مواد غذایی وجود دارد که علاوه بر فواید سلامتی، انرژی را در طول روزهداری تأمین کرده و به رهایی از احساس کسلی و بیحالی کمک میکنند. وعده سحری که بهعنوان یک صبحانه سبک محسوب میشود باید شامل سبزیها، مقدار کمی کربوهیدرات مانند نان و غذاهای غنی از پروتئین باشد.
قبل از هر چیز باید مراقب تأمین آب بدن در وعده سحری بود. توصیه میشود برای حفظ وزن و سلامت دندانها بهجای نوشیدنیها یا آبمیوههای شیرین، آب را انتخاب کنید. اگرچه آب یک عنصر بدیهی است، اما ممکن است نوشیدن آن را در سحری فراموش کنید و روی نوشیدن آبمیوه یا نوشیدن مقدار کمی آب تمرکز کنید.
نوشیدن بین ۲ تا ۳ لیتر (بین ۸ تا ۱۲ لیوان) مایعات در روز توصیه میشود. چای را میتوان نوشید؛ اما بهتر است بدون قند باشد. یک پیشنهاد برای افزایش طعم آب، اضافهکردن لیمو است. نکته: بهتر است این مقدار را در وعدههای مختلف یعنی قبل از شروع سحری و همراه غذا و بعد از پایان غذا میل کنید تا دچار نفخ و ناراحتی نشوید.
خوردن حبوبات مانند لوبیا و جو در سحری میتواند به شما کمک کند برای مدت طولانیتری احساس سیری کنید. حبوبات حاوی درصد بالایی فیبر هستند که به هضم غذا کمک کرده و دستگاه گوارش را تنظیم میکند. همچنین با داشتن پروتئین لازم برای ترمیم و ساخت بافتهای بدن، ایمنی را تقویت کرده و میتوانید مطمئن شوید که بدن در طول روزهداری، بیمار نمیشود.
بلغور جو دوسر یک انتخاب عالی برای وعدههای غذایی سحری است، زیرا ازآنجاییکه حاوی بخش مهمی از کربوهیدراتهای پر فیبر و دیرهضم است، به مدیریت سطح گلوکز و انسولین کمک میکند. گروهی که جو دوسر مصرف میکنند، به دلیل درصد بالای فیبر موجود در جو، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی و کلسترول خون را کاهش میدهند.
نخود، لوبیا و عدس نیز پروتئینهای گیاهی و فیبر رژیمی را برای شما فراهم کرده و به شما کمک میکنند احساس سیری نمایید. حبوبات را میتوان به سوپ اضافه کرد تا آب و پروتئین بدن شما را تأمین کنند.
همچنین میتوان حبوبات و آجیل بدون نمک را به سالاد اضافه کرد. نکته: مقدار کمی از نخود، لوبیا را بخورید تا در طول روز احساس نفخ نکنید. خوردن حبوبات تهیه شده بدون روغن، چربی و نمک، گزینه مناسبی برای تأمین پروتئین بدن در سحری هستند.
خرما علاوه بر فیبر بالا، حاوی ۳ نوع قند است: گلوکز، ساکارز و فروکتوز. گلوکز، سطح قند خون را افزایش میدهد، درحالیکه فروکتوز و ساکارز، آن را ثابت نگه میدارند.میوهها و سبزیها باید یکی از مواد ضروری سحری و وعده صبحانه را تشکیل دهند، زیرا سرشار از فیبر، ویتامینها، کلسیم و مواد معدنی هستند که برای سلامت انسان مهم هستند و انرژی موردنیاز روزه ماه مبارک رمضان را به آنها میدهند.
توصیه میشود سبزیجاتی را انتخاب کنید که حاوی درصد بالایی آب هستند و از خوردن میوه های خیلی اسیدی خودداری کنید. شما میتوانید سالادی حاوی خیار و گوجهفرنگی درست کنید و همچنین میتوانید کاهو یا اسفناج را با تخممرغ بخورید، زیرا همه این سبزیجات حاوی آب و ویتامین بالایی هستند و به شما کمک میکنند احساس سیری کنید.
نکته: میوههایی مانند موز، توتفرنگی و هندوانه سرشار از آب و ویتامینها هستند که به شما کمک میکنند احساس سیری و هیدراته کنید. میتوانید سالاد میوه درست کنید، اما شکر به آن اضافه نکنید.
برنج را میتوان در سحری میل کرد به شرطی که بهصورت سالم، یعنی با کمی نمک، روغن و بدون ادویه پخته شود. میتوانید مکعبهای هویج و نخودفرنگی را به برنج اضافه کنید و یک غذای خوشمزه و خوشرنگ تهیه کنید!
برنج قهوهای یکی از غذاهایی است که به همه آنهایی توصیه می کنیم که می گویند سحری چی بخوریم؟ زیرا حاوی کربوهیدراتهای پیچیده است. کربوهیدراتهای پیچیده نسبت به کربوهیدراتهای ساده به زمان بیشتری برای تجزیه و جذب نیاز دارند و بنابراین توانایی تحمل گرسنگی را برای مدت طولانیتری دارند.
پاستا هم منبع بسیار خوبی از کربوهیدرات است که میتوان آن را در سحری خورد. همچنین میتوان آن را بهصورت سالاد ماکارونی، همراه با ذرت و نخودفرنگی مصرف کرد. نکتهها: پختن برنج با نمک، روغن و ادویه زیاد باعث تشنگی در طول روز می شود. ماکارونی را هم در سس سبک بپزید تا از میزان کالری آن، کاسته شود.
کربوهیدراتها در وعدهغذایی قبل از سحری ضروری هستند و توصیه میشود بهجای غلات پوستکنده و فرآوردههای آن مانند نان سفید، غلات کامل و فرآوردههای آن مانند نان قهوهای را انتخاب کنید. زیرا محصولاتی که از غلات کامل تهیه شدهاند، نسبت به محصولاتی که از غلات پوستکنده تهیه شدهاند، برای مدت طولانیتری احساس سیری میدهند.