;
تزیین حلیم برای ماه رمضان با بهترین رسپی و تزیین های جدید و خلاقانه - السن
مدل بلوز شلوار زنانه خانگی و ترک دوختنی برای عروسی

مدل بلوز شلوار زنانه خانگی و ترک دوختنی برای عروسی

مدل بلوز شلوار زنانه مدل بلوز شلوار زنانه خانگی و ترک دوختنی برای عروسی همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. در زمان ست کردن بلوز و …

مدل چادر شیک خاص و جدید زنانه و دخترانه

مدل چادر شیک خاص و جدید زنانه و دخترانه

مدل چادر مدل چادر شیک خاص و جدید زنانه و دخترانه در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. چادر یکی از پرکاربردترین انواع پوشش زنان ایرانی است؛ …

عید 1403 شال چی مده با بهترین و شیک ترین رنگ و طرح های مد سال را اینجا ببین

عید 1403 شال چی مده با بهترین و شیک ترین رنگ و طرح های مد سال را اینجا ببین

عید ۱۴۰۳ شال چی مده عید ۱۴۰۳ شال چی مده با بهترین و شیک ترین رنگ و طرح های مد سال را اینجا ببین در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما …

تزیین حلیم برای ماه رمضان

تزیین حلیم برای ماه رمضان با بهترین رسپی و تزیین های جدید و خلاقانه

تزیین حلیم برای ماه رمضان با بهترین رسپی و تزیین های جدید و خلاقانه در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

تزیین حلیم برای ماه رمضان با بهترین رسپی و تزیین های جدید و خلاقانه

حلیم گندم در واقع نوعی آش سنتی است که از گندم کامل پوست کنده و یا بلغور گندم تهیه می‌شود. پخت حلیم نیاز به دانستن یک سری نکات فوت‌وفن‌های مهم دارد. هرکسی نمی‌تواند بدون داشتن تجربه و مهارت کافی این غذای خوشمزه و لذیذ را تهیه کنید.

تزیین حلیم برای ماه رمضان با بهترین رسپی و تزیین های جدید و خلاقانه

برای آماده شدن این غذا شما باید صبر و حوصله زیادی داشته باشید. حلیم شما زمانی به قوام و لعاب می‌رسد که شما آن را با حوصله هم بزنید و صبر کنید. هر چه زمان بیشتری برای پخت این غذا صرف شود، نتیجه بهتر و دلپذیرتر خواهد شد.

تزیین حلیم برای ماه رمضان با بهترین رسپی و تزیین های جدید و خلاقانه

حلیم از غذاهای مقوی سرشار از آهن، فیبر، منیزیم، نیاسین و پروتئین است که می‌تواند انرژی مورد نیاز بدن را تأمین کند. همان‌طور که می‌دانید خوردن سبوس گندم برای بهبود عملکرد سیستم گوارش بدن فواید زیادی دارد. زنان باردار، کودکان و نوجوان با خوردن حلیم می‌توانند خود را تقویت کنند. این غذای خوشمزه در بیشتر اعیاد و ماه‌های مبارکی همچون ماه رمضان به عنوان نذری در بین عموم پخش می‌شود.

تزیین حلیم برای ماه رمضان با بهترین رسپی و تزیین های جدید و خلاقانه

برای پخت حلیم باید یک روز قبل از پخت گندم‌ها را خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید. پروسه خیس کردن گندم‌ها بهتر است با آب ولرم انجام شود. پس از ۲۴ ساعت خیس خوردن گندم‌ها را درون دیگ بریزید و با آب سرد بگذارید تا به جوش آید.

تزیین حلیم برای ماه رمضان با بهترین رسپی و تزیین های جدید و خلاقانه

هم زدن حلیم بهتر است به صورت هفت و هشتی آغاز شود. هم‌زدن باید مرتب انجام شود تا ته قابلمه نگیرد. همچنین بهتر است شعله گاز بسیار ملایم باشد. پس از پختن گندم‌ها نوبت به اضافه کردن گوشت گوسفندی است.

تزیین حلیم برای ماه رمضان با بهترین رسپی و تزیین های جدید و خلاقانه

اگر تصمیم گرفته‌اید که با دنبال‌کردن طرز تهیه حلیم گوشت، یک صبحانه یا عصرانه خوشمزه در منزل آماده کرده و نوش جان کنید؛ لازم است بدانید که درست‌کردن حلیم باید با دقت و حوصله کافی انجام شود. شاید به همین دلیل است که بیشتر مواقع ترجیح می‌دهیم با خرید حلیم آماده، این خوردنی خوشمزه را میل کنیم.

تزیین حلیم برای ماه رمضان با بهترین رسپی و تزیین های جدید و خلاقانه

البته دنبال‌کردن روش پخت حلیم در منزل نیز حال و هوای خود را داشته و می‌تواند گاه و بیگاهی، جذاب باشد.همان‌طور که گفتیم درست‌کردن حلیم، نیازمند صبر و زمان زیادی است و باید به دنبال، بهترین روش پخت حلیم باشید.

تزیین حلیم برای ماه رمضان با بهترین رسپی و تزیین های جدید و خلاقانه

مواد اولیه مورد نیاز برای درست‌کردن حلیم، به شرح زیر هستند:گندم نیم کیلوگرم /پیاز ۱ عدد/ روغن ۳ قاشق غذاخوری /دارچین ۱ قاشق غذاخوری /کنجد ۱ قاشق غذاخوری /گوشت گردن گوسفند ۲۵۰ گرم.

تزیین حلیم برای ماه رمضان با بهترین رسپی و تزیین های جدید و خلاقانه

مرحله‌ی اول: برای آن که بتوانید به بهترین شکل حلیم گوشت را بپزید، لازم است که پیش از هر کاری، گندم را در آب خیس کرده و بگذارید برای ۱۲ ساعت بماند. مرحله‌ی دوم: پس از آن که گندم به‌خوبی خیس خرد، وقت آن است که گندم را از آب خارج کرده و آبکشی کنید.

تزیین حلیم برای ماه رمضان با بهترین رسپی و تزیین های جدید و خلاقانه

نکته: البته شما می‌توانید به‌جای گندم، از بلغور گندم استفاده کرده و به این شکل زمان خیس کردن آن به‌اندازه قابل‌توجهی کمتر خواهد بود. از این روی درصورتی‌که زمان کافی برای انجام این کار ندارید، کافی است که به‌جای استفاده از خود گندم، از بلغور آن استفاده کنید.

تزیین حلیم برای ماه رمضان با بهترین رسپی و تزیین های جدید و خلاقانه

مرحله‌ی سوم: گندم یا بلغور گندم را داخل قابلمه مناسبی ریخته و به‌اندازه دو برابر حجم گندم، آب روی آن بریزید تا به‌خوبی روی گندم‌ها را بپوشاند. این قابلمه را روی شعله گاز قرار دهید تا آب به جوش بیاید. مرحله‌ی چهارم: حالا گوشت گردن گوسفند و پیاز خرد شده را نیز به این مواد اضافه کرده و اجازه دهید گندم و گوشت، شروع به پختن کند.

تزیین حلیم برای ماه رمضان با بهترین رسپی و تزیین های جدید و خلاقانه

مرحله‌ی پنجم: دقت داشته باشید که در این فرایند پخت، کف سفید رنگی روی سطح آب‌دیده خواهد شد که لازم است به کمک یک کفگیر مناسب، این کف‌ها را از قابلمه خارج کنید. مرحله‌ی ششم: پس از آن که مطمئن شدید گوشت گردن گوسفند پخته شده است، شعله گاز را خاموش کرده و پیاز‌ها را با دقت از حلیم بیرون بیاورید.

تزیین حلیم برای ماه رمضان با بهترین رسپی و تزیین های جدید و خلاقانه

مرحله‌ی هفتم: همین‌طور لازم است که گوشت گردن را نیز خارج کرده و تمام بافت گوشت آن را به‌خوبی ریش‌ریش کرده و هیچ‌گونه استخوانی از آن به‌جای نماند. مرحله‌ی هشتم: گندم‌ها را نیز به کمک گوشت‌کوب برقی یا دستی، به‌خوبی له کنید تا بافت یکدستی به دست بیاورند.

تزیین حلیم برای ماه رمضان با بهترین رسپی و تزیین های جدید و خلاقانه

دقت داشته باشید که پس از کوبیدن گندم‌ها، باید به‌وسیله الک کردن، پوسته‌های آن‌ها را جدا کرده و دور بریزید. مرحله‌ی نهم: وقت آن است که گندم‌های کوبیده شده و گوشت گردن ریش‌ریش را به قابلمه ریخته و روغن را اضافه کنید.

تزیین حلیم برای ماه رمضان با بهترین رسپی و تزیین های جدید و خلاقانه

اگر مشاهده کردید که مواد زیاد از حد سفت شده‌اند، مقداری آب جوش نیز به آن‌ها اضافه کرده و روی حرارت متوسط اجاق‌گاز قرار دهید. در این مرحله باید به طور مرتب حلیم را هم بزنید تا به‌صورت یکنواخت پخته و به‌خوبی با هم مخلوط شوند.

تزیین حلیم برای ماه رمضان با بهترین رسپی و تزیین های جدید و خلاقانه

دقت داشته باشید که این هم زدن مرتب، کلید اصلی رسیدن به یک حلیم کش‌دار و خوشمزه خواهد بود. مرحله‌ی دهم: به‌هم‌زدن را ادامه دهید تا به طور کامل آب داخل قابلمه تبخیر شده و حلیم نیز روغن‌دار به نظر برسد. در حقیقت برای آن که متوجه شوید حلیم شما آماده است؛ باید روغن انداختن آن را مشاهده کنید.

تزیین حلیم برای ماه رمضان با بهترین رسپی و تزیین های جدید و خلاقانه

مرحله‌ی یازدهم: حالا می‌توانید حلیم را داخل ظرف دلخواه خود کشیده و کمی روغن داغ شده و دارچین برای تزئین به آن اضافه کنید. حلیم را به همراه شکر میل کرده و می‌تواند به‌عنوان یک میان وعده و صبحانه عالی و خوشمزه کاربرد داشته باشد.

تزیین حلیم برای ماه رمضان با بهترین رسپی و تزیین های جدید و خلاقانه

مدت زمان پخت حلیم گندم هرچه آرام‌تر و طولانی‌تر باشد، نتیجه نهایی شما محشر می‌شود. با توجه به حجم مواد بهتر است میزان شعله را تنظیم کنید. هرچه زمان پخت بیشتر باشد، گندم‌ها نرم‌تر شده و پوست آنها جدا خواهد شد. پخت حلیم به‌صورت میانگین به حدود ۶ ساعت زمان نیاز دارد.

تزیین حلیم برای ماه رمضان با بهترین رسپی و تزیین های جدید و خلاقانه

آخرین بروز رسانی در : شنبه 4 فروردین 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام السن و لینک مستقیم بلا مانع است.