تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان + تزیینات فوق العاده زیبا روی زولوبیا را ببینید
مدل ناخن گلدونی با ایده های ساده و طرحدار بلند و کوتاه زیبا خوشگل
مدل ناخن گلدونی مدل ناخن گلدونی با ایده های ساده و طرحدار بلند و کوتاه زیبا خوشگل در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. مدلهای ناخن در مقاومت …
مدل ابرو جدید 1402 و قشنگترین مدل ابرو پهن و اسپرت
مدل ابرو جدید مدل ابرو جدید ۱۴۰۲ و قشنگترین مدل ابرو پهن و اسپرت همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. برای شروع باید بدانید که نقطه …
تزیین حلوا با پودر نارگیل برای مراسم ختم با سلیقه و زیبا و ساده
تزیین حلوا با پودر نارگیل تزیین حلوا با پودر نارگیل برای مراسم ختم با سلیقه و زیبا و ساده همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. …
تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان
تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان + تزیینات فوق العاده زیبا روی زولوبیا را ببینید در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
زولبیا بامیه از جمله شیرینیهای سنتی ماه رمضان در منطقه خاورمیانه و برخی کشورهای شمال آفریقا مثل الجزایر، مراکش و … است. اگر چه تقریبا در تمام ایام سال میتوانید از مغازههای قنادی و شیرینی فروشی زولبیا و بامیه تهیه کنید اما روزهای ماه مبارک رمضان با طعم شیرین این دسر لذیذ گره خوردهاند.
«زولبیا» یا «جلیبی» نوعی شیرینی است که منشأ آن کشور هند یا اتیوپی و در برخی منابع کشورهای ایران یا ترکیه گمانهزنی میشود. زولبیا معمولاً همراه با بامیه و گوشفیل به فروش میرسد. غالباً زولبیا و بامیه در ماه رمضان در هنگام افطار یا سحری مصرف میشود.
انواع مختلفی از زولبیا و بامیه از بامیه ایرانی، بامیه عربی، بامیه افغانی و بامیه اسپانیایی (چوروس) گرفته تا زولبیا آلبالویی، زولبیا شباکیه و … در کشورهای مختلف پخته میشوند.از مواد اصلی مورد استفاده در طرز تهیه زولبیا و بامیه میتوان به نشاسته، آرد سفید، تخم مرغ، شکر، گلاب، آبلیمو، کره، روغن سرخ کردنی، زعفران، بیکینگ پودر، خلال پسته و خلال بادام و … اشاره کرد.
پخت بامیه در منزل کار سختی نیست. قبل از هر چیز باید تخم مرغ و کره را از یخچال درآورید تا کاملاً با محیط هم دما شود. سپس در یک قابلمه نچسب، آب و کره را ترکیب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید این ترکیب به جوش بیاید. آرد را ۲ الی سه بار الک کنید و به محض جوش آمدن آب، یک مرتبه آرد را به آن اضافه کنید. گلاب را هم اضافه کنید.
مواد را خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. سپس شعله گاز را کم کنید. خمیر را با پشت یک قاشق چوبی خوب هم بزنید و تکه تکه کنید تا به خوبی پخته شود و آب داخل خمیر تبخیر شود. این کار را برای ۸ الی ۱۰ دقیقه تکرار کنید تا خمیر کاملا پخته شود. سپس شعله گاز را خاموش کنید و خمیر را داخل یک کاسه بزرگ بریزید.
برای درست کردن زولبیا قنادی در خانه ابتدا نشاسته و ماست را با هم مخلوط کنید. مایهای که به دست میآید باید هموار و لطیف و یکدست باشد. قبل از اضافه کردن آرد به خمیر زولبیا حتماً آن را دو بار الک کنید. بیکینگ پودر را با آرد مخلوط کنید.
حالا گلاب، زعفران دم کرده غلیظ، روغن مایع و ترکیب آرد و بیکینگ پودر را به این مایه اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه با همزن برقی بزنید تا تمام مواد خوب با هم ترکیب شوند. این مایه باید حدود ۳ الی چهار ساعت استراحت کند پس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و در یک جای گرم (دمای محیط آشپزخانه مناسب است) بگذارید.
شاید در میان انواع زولبیا بامیه پشت ویترین قنادیها، زولبیاهای جذاب با رنگ قرمز را دیده باشید، این زولبیاها، به «زولبیا آلبالویی» معروفند و در تهیه آنها از شربت آلبالو استفاده میشود. بسیاری از کارشناسان، خوردن زولبیا آلبالویی شیرینیفروشیها را به خاطر مطمئن نبودن رنگ آن، توصیه نمیکنند.
اما خودتان در خانه میتوانید زولبیا آلبالویی را به عنوان یک شیرینی ماه رمضانی با بالاترین کیفیت درست کنید.برای درست کردن زولبیا آلبالویی با رنگ قرمز جذاب، بهتر است ابتدا شربت بار زولبیا را درست کنید و کنار بگذارید تا همدما با محیط شود، سپس خمیر زولبیا آلبالویی را درست کنید.
«زولبیا بدون ماست و نشاسته» یکی از محبوبترین انواع شیرینی زولبیا بامیه برای ماه رمضان است که به خاطر بافت ترد و طعم شیرین و خوشمزهای که دارد بسیار محبوب است. برای تهیه زولبیا معمولا از ماست و نشاسته استفاده میشود.
اما شما میتوانید زولبیا را بدون ماست و نشاسته نیز آماده کنید. برای درست کردن زولبیا به این روش باید یکسری جزییات را رعایت کنید و از آرد گندم و ماست برای درست کردن این شیرینی ماه رمضانی استفاده کنید.
«شیرینی چوروس» یا «بامیه اسپانیایی» یک دسر خوشمزه بینالمللی است که به خصوص در کشورهایی مثل اسپانیا و ترکیه بسیار محبوب و مرسوم است. «چروز»، «چروس»، «جوروس» یا «چوروز» تلفظهای مختلف بامیه اسپانیایی هستند. چوروس یا چوریوز که تا حد زیادی شبیه شیرینی بامیه عربی است دستور پختی بسیار شبیه شیرینی بامیه ایرانی دارد و با سس شکلات سرو میشود.
«زولبیا با نشاسته» از انواع زولبیا بامیه ماه رمضانی است. این مدل زولبیا با نشاسته گل، نشاسته گندم یا یا نشاسته ذرت و ماست درست میشود و یکی از تردترین انواع زولبیا است که میتوانید در خانه تهیه کنید.
برای درست کردن این زولبیا در اولین مرحله خمیر زولبیا را درست کنید و کنار بگذارید چون خمیر زولبیا نیاز به استراحت دارد. برای این کار ابتدا همه مواد یخچالی برای تهیه خمیر زولبیا را از ۳۰ دقیقه قبل، از یخچال بیرون بیاورید و در آشپزخانه بگذارید تا به دمای محیط برسند.
در اولین قدم آرد گندم الک شده را در یک کاسه بریزید. سپس ماست و نشاسته ذرت را هم اضافه کنید. با همزن برقی مواد را با هم مخلوط کنید تا نشاسته کاملا در ماست حل شود و مخلوط یکدست شود. غلظت مایه زولبیا باید مثل سس باشد و از قاشق به راحتی بریزد. در صورتی که مایه شما خیلی آبکی و شل بود، مقداری دیگر آرد گندم الک شده اضافه کنید.
«شیرینی شباکیه عربی» یا «زولبیا فانوسی مراکشی» که آن خاگینه فانوسی هم میگویند یکی دیگر از انواع زولبیا بامیه قنادی است. شیرینی شباکیه یکی از شیرینیهای محبوب برای ماه رمضان با ریشه عربی است و طعم و مزه آن مثل تقریبا زولبیا یا گوش فیل ایرانی است.
برای تهیه شیرینی شباکیه مراکشی باید ابتدا شربت آن را درست کنید. سپس خمیر مایه را آماده کرده و با بقیه مواد، مایه زولبیا را تهیه کنید. البته زولبیا عربی را بدون خمیر مایه هم میتوانید درست کنید. مواد یخچالی شیرینی را از یخچال بیرون بیاورید کره و تخم مرغ تا به دمای محیط برسند و کره نرم شود.
سپس «شربت بار» شیرینی را درست کنید. برای این کار یک قابلمه مناسب را روی حرارت متوسط قرار دهید و ۲ لیوان شکر و ۱ لیوان آب را در آن بریزید و هم بزنید. اجازه دهید دانههای شکر در اثر حرارت ذوب شده و آب شروع به جوشیدن کند.