;
تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان + تزیینات فوق العاده زیبا روی زولوبیا را ببینید - السن
مدل لباس محلی شیرازی قشنگ زیبا ساده متنوع زنانه و دخترانه

مدل لباس محلی شیرازی قشنگ زیبا ساده متنوع زنانه و دخترانه

مدل لباس محلی شیرازی مدل لباس محلی شیرازی قشنگ زیبا ساده متنوع زنانه و دخترانه همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. خود را در پوشش گذشتگان فرض …

عکس مدل لباس محلی جدید زیبا شیک ساده سنتی و مجلسی

عکس مدل لباس محلی جدید زیبا شیک ساده سنتی و مجلسی

عکس مدل لباس محلی جدید عکس مدل لباس محلی جدید زیبا شیک ساده سنتی و مجلسی همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. ایران کشوری با فرهنگ …

فرنچ ناخن تیز + مدل های فرنچ ناخن تیز که فروردین امسال مد شده اند

فرنچ ناخن تیز + مدل های فرنچ ناخن تیز که فروردین امسال مد شده اند

فرنچ ناخن تیز فرنچ ناخن تیز + مدل های فرنچ ناخن تیز که فروردین امسال مد شده اند همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. فرنچ …

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با رسپی خوشمزه و ایده های جدید زیبا

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان + تزیینات فوق العاده زیبا روی زولوبیا را ببینید در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با رسپی خوشمزه و ایده های جدید زیبا

زولبیا بامیه از جمله شیرینی‌های سنتی ماه رمضان در منطقه خاورمیانه و برخی کشورهای شمال آفریقا مثل الجزایر، مراکش و … است. اگر چه تقریبا در تمام ایام سال می‌توانید از مغازه‌های قنادی و شیرینی فروشی زولبیا و بامیه تهیه کنید اما روزهای ماه مبارک رمضان با طعم شیرین این دسر لذیذ گره خورده‌اند.

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با رسپی خوشمزه و ایده های جدید زیبا

«زولبیا» یا «جلیبی» نوعی شیرینی است که منشأ آن کشور هند یا اتیوپی و در برخی منابع کشورهای ایران یا ترکیه گمانه‌زنی می‌شود. زولبیا معمولاً همراه با بامیه و گوش‌فیل به فروش می‌رسد. غالباً زولبیا و بامیه در ماه رمضان در هنگام افطار یا سحری مصرف می‌شود.

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با رسپی خوشمزه و ایده های جدید زیبا

انواع مختلفی از زولبیا و بامیه از بامیه ایرانی، بامیه عربی، بامیه افغانی و بامیه اسپانیایی (چوروس) گرفته تا زولبیا آلبالویی، زولبیا شباکیه و … در کشورهای مختلف پخته می‌شوند.از مواد اصلی مورد استفاده در طرز تهیه زولبیا و بامیه می‌توان به نشاسته، آرد سفید، تخم مرغ، شکر، گلاب، آبلیمو، کره، روغن سرخ کردنی، زعفران، بیکینگ پودر، خلال پسته و خلال بادام و … اشاره کرد.

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با رسپی خوشمزه و ایده های جدید زیبا

پخت بامیه در منزل کار سختی نیست. قبل از هر چیز باید تخم مرغ و کره را از یخچال درآورید تا کاملاً با محیط هم دما شود. سپس در یک قابلمه نچسب، آب و کره را ترکیب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید این ترکیب به جوش بیاید. آرد را ۲ الی سه بار الک کنید و به محض جوش آمدن آب، یک مرتبه آرد را به آن اضافه کنید. گلاب را هم اضافه کنید.

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با رسپی خوشمزه و ایده های جدید زیبا

مواد را خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. سپس شعله گاز را کم کنید. خمیر را با پشت یک قاشق چوبی خوب هم بزنید و تکه تکه کنید تا به خوبی پخته شود و آب داخل خمیر تبخیر شود. این کار را برای ۸ الی ۱۰ دقیقه تکرار کنید تا خمیر کاملا پخته شود. سپس شعله گاز را خاموش کنید و خمیر را داخل یک کاسه بزرگ بریزید.

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با رسپی خوشمزه و ایده های جدید زیبا

برای درست کردن زولبیا قنادی در خانه ابتدا نشاسته و ماست را با هم مخلوط کنید. مایه‌ای که به دست می‌آید باید هموار و لطیف و یکدست باشد. قبل از اضافه کردن آرد به خمیر زولبیا حتماً آن را دو بار الک کنید. بیکینگ پودر را با آرد مخلوط کنید.

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با رسپی خوشمزه و ایده های جدید زیبا

حالا گلاب، زعفران دم کرده غلیظ، روغن مایع و ترکیب آرد و بیکینگ پودر را به این مایه اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه با همزن برقی بزنید تا تمام مواد خوب با هم ترکیب شوند. این مایه باید حدود ۳ الی چهار ساعت استراحت کند پس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و در یک جای گرم (دمای محیط آشپزخانه مناسب است) بگذارید.

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با رسپی خوشمزه و ایده های جدید زیبا

شاید در میان انواع زولبیا بامیه پشت ویترین قنادی‌ها، زولبیاهای جذاب با رنگ قرمز را دیده باشید، این زولبیاها،‌ به «زولبیا آلبالویی» معروفند و در تهیه آنها از شربت آلبالو استفاده می‌شود. بسیاری از کارشناسان، خوردن زولبیا آلبالویی شیرینی‌فروشی‌ها را به خاطر مطمئن نبودن رنگ آن، توصیه نمی‌کنند.

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با رسپی خوشمزه و ایده های جدید زیبا

اما خودتان در خانه می‌توانید زولبیا آلبالویی را به عنوان یک شیرینی ماه رمضانی با بالاترین کیفیت درست کنید.برای درست کردن زولبیا آلبالویی با رنگ قرمز جذاب، بهتر است ابتدا شربت بار زولبیا را درست کنید و کنار بگذارید تا همدما با محیط شود، سپس خمیر زولبیا آلبالویی را درست کنید.

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با رسپی خوشمزه و ایده های جدید زیبا

«زولبیا بدون ماست و نشاسته» یکی از محبوب‌ترین انواع شیرینی زولبیا بامیه برای ماه رمضان است که به خاطر بافت ترد و طعم شیرین و خوشمزه‌ای که دارد بسیار محبوب است. برای تهیه زولبیا معمولا از ماست و نشاسته استفاده می‌شود.

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با رسپی خوشمزه و ایده های جدید زیبا

اما شما می‌توانید زولبیا را بدون ماست و نشاسته نیز آماده کنید. برای درست کردن زولبیا به این روش باید یکسری جزییات را رعایت کنید و از آرد گندم و ماست برای درست کردن این شیرینی ماه رمضانی استفاده کنید.

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با رسپی خوشمزه و ایده های جدید زیبا

«شیرینی چوروس» یا «بامیه اسپانیایی» یک دسر خوشمزه بین‌المللی است که به خصوص در کشورهایی مثل اسپانیا و ترکیه بسیار محبوب و مرسوم است. «چروز»، «چروس»، «جوروس» یا «چوروز» تلفظ‌های مختلف بامیه اسپانیایی هستند. چوروس یا چوریوز که تا حد زیادی شبیه شیرینی بامیه عربی است دستور پختی بسیار شبیه شیرینی بامیه ایرانی دارد و با سس شکلات سرو می‌شود.

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با رسپی خوشمزه و ایده های جدید زیبا

«زولبیا با نشاسته» از انواع زولبیا بامیه ماه رمضانی است. این مدل زولبیا با نشاسته گل، نشاسته گندم یا یا نشاسته ذرت و ماست درست می‌شود و یکی از تردترین انواع زولبیا است که می‌توانید در خانه تهیه کنید.

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با رسپی خوشمزه و ایده های جدید زیبا

برای درست کردن این زولبیا در اولین مرحله خمیر زولبیا را درست کنید و کنار بگذارید چون خمیر زولبیا نیاز به استراحت دارد. برای این کار ابتدا همه مواد یخچالی برای تهیه خمیر زولبیا را از ۳۰ دقیقه قبل، از یخچال بیرون بیاورید و در آشپزخانه بگذارید تا به دمای محیط برسند.

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با رسپی خوشمزه و ایده های جدید زیبا

در اولین قدم آرد گندم الک شده را در یک کاسه بریزید. سپس ماست و نشاسته ذرت را هم اضافه کنید. با همزن برقی مواد را با هم مخلوط کنید تا نشاسته کاملا در ماست حل شود و مخلوط یکدست شود. غلظت مایه زولبیا باید مثل سس باشد و از قاشق به راحتی بریزد. در صورتی که مایه شما خیلی آبکی و شل بود، مقداری دیگر آرد گندم الک شده اضافه کنید.

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با رسپی خوشمزه و ایده های جدید زیبا

«شیرینی شباکیه عربی» یا «زولبیا فانوسی مراکشی» که آن خاگینه فانوسی هم می‌گویند یکی دیگر از انواع زولبیا بامیه قنادی است. شیرینی شباکیه یکی از شیرینی‌های محبوب برای ماه رمضان با ریشه عربی است و طعم و مزه آن مثل تقریبا زولبیا یا گوش فیل ایرانی است.

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با رسپی خوشمزه و ایده های جدید زیبا

برای تهیه شیرینی شباکیه مراکشی باید ابتدا شربت آن را درست کنید. سپس خمیر مایه را آماده کرده و با بقیه مواد، مایه زولبیا را تهیه کنید. البته زولبیا عربی را بدون خمیر مایه هم می‌توانید درست کنید. مواد یخچالی شیرینی را از یخچال بیرون بیاورید کره و تخم مرغ تا به دمای محیط برسند و کره نرم شود.

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با رسپی خوشمزه و ایده های جدید زیبا

سپس «شربت بار» شیرینی را درست کنید. برای این کار یک قابلمه مناسب را روی حرارت متوسط قرار دهید و ۲ لیوان شکر و ۱ لیوان آب را در آن بریزید و هم بزنید. اجازه دهید دانه‌های شکر در اثر حرارت ذوب شده و آب شروع به جوشیدن کند.

تزیین زولوبیا بامیه برای ماه رمضان با رسپی خوشمزه و ایده های جدید زیبا

آخرین بروز رسانی در : جمعه 3 فروردین 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام السن و لینک مستقیم بلا مانع است.