تزیین خرما برای ماه رمضان بسیار خوشمزه و خوشگل برای باسلیقه ها
تزیین پول برای عروس زیبا شیک جدید با سلیقه و خلاق
تزیین پول برای عروس تزیین پول برای عروس زیبا شیک جدید با سلیقه و خلاق همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. هدیه دادن، یکی از هیجانانگیزترین و …
مدل مانتو دانشجویی کوتاه زیباترین طرح و استایل ها را اینجا ببینید
مدل مانتو دانشجویی کوتاه مدل مانتو دانشجویی کوتاه زیباترین طرح و استایل ها را اینجا ببینید در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. از آنجا که ممکن است …
تزیین روی کابینت و یخچال زیبا لوکس با ایده های خلاقانه و جدید
تزیین روی کابینت و یخچال تزیین روی کابینت و یخچال زیبا لوکس با ایده های خلاقانه و جدید همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. فضای بدون …
تزیین خرما برای ماه رمضان
تزیین خرما برای ماه رمضان بسیار خوشمزه و خوشگل برای باسلیقه ها در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
ماه رمضان فرا رسیده و افراد زیادی در این ماه مبارک، روزه میگیرند. اما نکته ای که روزه داران باید به آن توجه کنند، تغذیه سالم و مصرف مواد غذایی مقوی است. زیرا در غیر اینصورت، به بدن شما آسیب های جدی رسیده و دچار مشکلاتی خواهید شد. یکی از خوراکیهایی که به وفور در ماه رمضان، بویژه هنگام افطار مصرف میشود، خرما است.
فواید و خواص خرما در ماه رمضان این ماده غذایی را به پای ثابت سفره های افطار در سرتاسر جهان تبدیل کرده است. خرما به دلیل دارا بودن مواد مغذی و شیرینی مناسبی که دارد در زمان افطار به سرعت قند خون شما را تنظیم میکند این امر به جلوگیری از افت فشار و قند در ادامه ساعات روز کمک زیادی میکند.
خرما به راحتی هضم میشود تا بعد از روزه داری معده شما را خسته نکند. افطار با خرما میتواند به سرعت گرسنگی شدید را از بین ببرد مصرف خرما معده ما را برای دریافت غذا پس از عدم فعالیت در طول روز با فعال کردن ترشح شیرههای گوارشی آماده میکند.
خرما سرشار از انرژی شیرین طبیعی است که بهترین ماده مغذی برای سلولهای مغز و اعصاب است. خرما بدن شما را از یبوست در نتیجه تغییر زمان غذا خوردن یا دریافت کم فیبر در روزهای روزه داری محافظت میکند.
نمکهای قلیایی موجود در خرما میتوانند اسیدیته خون ناشی از مصرف بیش از حد گوشت و کربوهیدراتها را تنظیم کنند که میتوانند باعث بسیاری از بیماریهای ارثی مانند دیابت، نقرس، سنگ کلیه، التهاب کیسه صفرا، فشار خون بالا و بواسیر شوند.
خرما به دلیل داشتن منیزیم و کلسیم بالا در درمان اختلالات تنفسی، بیماریهای قلبی و سرطان نیز مفید است. همچنین برای کم خونی، آلرژی و یبوست توصیه میشود. عربهای بادیه نشین که به طور منظم خرما میخوردند، میزان بروز بسیار کم سرطان و بیماریهای قلبی را تجربه می کنند.
خرما حاوی هفت ویتامین و یازده ماده معدنی است به همین دلیل از گذشته توسط مردم به عنوان یک ماده غذایی مقوی مورد توجه بوده است.قلب سالم برای قوی نگه داشتن ایمنی بدن شما ضروری است.
قلب شما خون را پمپاژ میکند و آن را در جریان نگه میدارد تا اکسیژن را به تمام قسمتهای بدن شما برساند. خوردن یک یا دو عدد خرما در روز یکی از بهترین راهها برای نگه داشتن ضربان قلب مانند یک ساعت است.
در مقایسه با انواع مشابه میوههای خشک، به نظر میرسد خرما دارای بالاترین سطح آنتی اکسیدان است. یکی از سه آنتی اکسیدان قوی موجود در خرما، اسید فنولیک به دلیل خواص ضد التهابی آن شناخته شده است که ممکن است کلسترول LDL ناسالم را کاهش دهد و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش دهد.
با تقریباً ۷ گرم فیبر در یک وعده ۳.۵ گرمی، استفاده از خرما در رژیم غذایی شما راهی عالی برای افزایش مصرف فیبر است. فیبر میتواند با جلوگیری از یبوست به سلامت دستگاه گوارش شما کمک کند.
با کمک به تشکیل مدفوع، حرکات منظم روده را تقویت میکند علاوه بر این، فیبر موجود در خرما ممکن است برای کنترل قند خون مفید باشد. فیبر هضم را کند میکند و ممکن است به جلوگیری از افزایش بیش از حد قند خون بعد از خوردن غذا کمک کند.
به همین دلیل، خرما دارای شاخص گلیسمی (GI) پایینی است که میزان سرعت افزایش قند خون شما پس از خوردن یک غذای خاص را اندازه گیری میکند. خرما سرشار از فیبر است که هر دو ماده برای جلوگیری از یبوست و کنترل قند خون مفید هستند.
خرما آنتی اکسیدانهای مختلفی را فراهم میکند که دارای تعدادی فواید سلامتی از جمله کاهش خطر ابتلا به چندین بیماری است. آنتی اکسیدانها از سلولهای شما در برابر رادیکالهای آزاد محافظت میکنند، که مولکولهای ناپایداری هستند که ممکن است باعث واکنشهای مضر در بدن شما شده و منجر به بیماری شوند. در مقایسه با انواع مشابه میوهها، مانند انجیر و آلو خشک، خرما دارای بالاترین میزان آنتی اکسیدان است.
فلاونوئیدها: فلاونوئیدها آنتی اکسیدانهای قدرتمندی هستند که ممکن است به کاهش التهاب کمک کنند و برای پتانسیل آنها در کاهش خطر دیابت، بیماری آلزایمر و انواع خاصی از سرطان مورد مطالعه قرار گرفته است.
کاروتنوئیدها: ثابت شده است که کاروتنوئیدها سلامت قلب را ارتقا میدهند و همچنین ممکن است خطر اختلالات مربوط به چشم، مانند دژنراسیون ماکولا را کاهش دهند. اسید فنولیک: اسیدهای فنولیک که به دلیل خواص ضد التهابی خود شناخته میشوند، ممکن است به کاهش خطر ابتلا به سرطان و بیماری قلبی کمک کنند. خرما حاوی انواع مختلفی از آنتی اکسیدانها است که ممکن است به پیشگیری از ابتلا به برخی بیماریهای مزمن مانند بیماری قلبی، سرطان، آلزایمر و دیابت کمک کند.
میوههای خشک سرشار از کربوهیدرات هستند و خرما نیز از این قاعده مستثنی نیست. برای مثال، ۱۰۰ گرم خرمای مدجول حاوی تقریباً ۶۶ گرم کربوهیدرات ۶ مشتق شده از قند است و شکر در بیشتر کالری آن نقش دارد. با این حال، با وجود شیرینی خرما، به طور شگفت انگیزی در مقیاس شاخص گلیسمی (GI) پایین است.
غذاهای با GI پایین باعث آزاد شدن آهسته انرژی در طول زمان به جای کاهش انرژی میشوند که باعث میشود احساس خستگی بیشتری نسبت به قبل داشته باشید! شیرینی طبیعی خرما تا حد زیادی از فروکتوز به دست میآید و حتی یک جایگزین سالم عالی برای شکر سفید در دستور العملها است زیرا دارای مشخصات تغذیهای بهتری است.
خرما منبع فروکتوز است که نوعی قند طبیعی است و در میوهها یافت میشود. به همین دلیل خرما بسیار شیرین است و همچنین طعم لطیفی شبیه کارامل دارد. خرما به دلیل مواد مغذی، فیبر و آنتی اکسیدانهایی که دارد، جایگزینی عالی برای شکر سفید در دستور العملهای آشپزی است.