تزیین سفره افطار ساده شلوغ زیبا جدید با ترفندها و نکات مهم و کاربردی
مدل کابینت ممبران و تصاویر مدل کابینت ممبران جدید برای آشپزخانه های ایرانی
مدل کابینت ممبران مدل کابینت ممبران و تصاویر مدل کابینت ممبران جدید برای آشپزخانه های ایرانی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. مدل کابینت ممبران یکی از …
مدل لباس اورال زیبا شیک مجلسی جدید با مدل های متنوع و خاص
مدل لباس اورال مدل لباس اورال زیبا شیک مجلسی جدید با مدل های متنوع و خاص همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. چه در خانه و …
مدل مانتو دانشجویی اسپرت و جلو بسته جدید 2023 اینستاگرام
مدل مانتو دانشجویی مدل مانتو دانشجویی اسپرت و جلو بسته جدید ۲۰۲۳ اینستاگرام در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. مانتوها بخش جدانشدنی پوشش خانمها و دختران ایرانی …
تزیین سفره افطار
تزیین سفره افطار ساده شلوغ زیبا جدید با ترفندها و نکات مهم و کاربردی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
بالاخره ماه رمضان امسال هم از راه رسید، دوباره سفره های رنگین افطار در خانه ها پهن می شود و چه خوب است سفره های امسال مان رنگ و بویی دیگر داشته باشد. بهتر است برای سفره های افطار امسال تان برنامه دیگری بریزید، مثلا با خودتان قرار بگذارید که امسال هر سفره افطاری را که پهن می کنید تزیین کنید و آن را با ایده های خاص بچینید.
سفره افطار یک جورهایی تلفیقی از سفره صبحانه و سفره شام است و همین مساله به جذابیت هرچه بیشتر این سفره کمک می کند هم سر سفره پنیر و خرما پیدا می شود و هم غذای گرم. درست است که این غذاها هر کدام ظرف خاصی را می طلبند اما سعی کنید نهایت سلیقه را برای انتخاب ظروف به کار ببرید، دست کم سعی کنید تا رنگ ظرف های یکی باشد تا هماهنگی در سفره تان بیشتر به چشم بیاید و تزیین سفره افطارتان شکیل تر باشد.
اگر رنگ ظرف ها روشن باشد بهتر است چرا که اغلب خوراکی ها و غذاهایی که بر سر سفره قرار می گیرند دارای رنگ های گرم و پر حرارت هستند و ظرف های روشن و سفید به آن ها اجازه خودنمایی بیشتری می دهد.
یکی از ترفندهای دکوراسیونی که می توانید برای تزیین سفره افطار استفاده کنید، استفاده از یک ظرف برای چند نوع خوراکی است. این کار به شما کمک می کند تا اگر میز غذاخوری تان کوچک است جا برای دیگر ظرف ها بیشتر باشد.
مثلا خوراکی هایی از قبیل خرما، گردو و حتی پنیرهای قالبی را می توانید با هم دریک ظرف قرار دهید، زولبیا و بامیه ها را هم با هم قرار دهید برای سبزی هم ظرفی جدا در نظر بگیری. هرچه تعداد ظرف ها در سفره کمتر باشد بهتر است این کار از سردرگمی کسانی که سر سفره افطار هستند کم می کند.
رومیزی ها را می توان تاثیر گذار ترین عنصر تزیین میز و سفره افطار دانست. بهتر است رومیزی ها رنگ های گرم مانند قرمز و نارنجی داشته باشد تا شما را به خوردن غذا راغب تر کند به قول معروف قرمزهای اشتها آور همان چیزی است که برای غذاخوری احتیاج دارید!
وقتی می گوییم سفره های مینیمال منظور مان سفره های جمع و جور و خودمانی است که شاید تنها برای خودتان پهن شان کنید. اما این نکته نباید باعث شود که خیلی ساده از کنار تزیین سفره افطارتان بگذرید. یک زیر بشقابی زیبا، تعدادی ظرف کوچک، استکان چای مورد علاقه تان و نان تازه سفره افطار تک نفره شما را تبدیل به یک سفره افطار منحصر به فرد می کند.
کل سفره افطار شما می تواند در داخل یک سینی بزرگ جمع شود؛ به نوعی شما می توانید به جای سفر افطار یک سینی افطار داشته باشید. برای استفاده از این ترفند باید از ظرف های کوچک استفاده کنید. به نظر من که این ایده یکی از ناب ترین ایده ها برای تزیین سفره افطار است.
جدای از سفره افطار؛ خوب است که هر کدام از اجزای داخل سفره هم تزیینات خاص خودشان را داشته باشند تا سفره آراسته تر به چشم بیاید. یکی از اجزایی که می توانید تزیین کنید، سبزی خوردن های خوش رنگ و لعاب هستند، که می توانید با انواع تکنیک ها آن را تزیین کنید و برای این کارمی توانید از پنیرهای قالبی، تربچه ها و حتی تکه های نان سنگک هم کمک بگیرید. فقط کافی است کمی سلیقه به خرج دهید.
خوب است که از کنار هیچ چیز به سادگی عبور نکنید و هر جزیی از سفره افطار را تزیین کنید، حتی آن ها را که از بیرون تهیه می کنید. مصداق واقعی آن هم حلیم های خوش عطری هستند که همیشه مهمان سفره های افطار هستند. حتی اگر آن ها را از بیرون هم تهیه می کنید با ساده ترین نقش ها و با کمک دارچین و کنجد که در طعم حلیم ها هم تاثیر گذار هستند؛ آن ها را تزیین کنید.
آش رشته ها هم مانند حلیم ها پای ثابت سفره افطار هستند و یکی از دوست داشتنی ترین کارها تزیین آش رشته است. پیاز داغ و نعنا و کشک را دم دست تان بگذارید و با هر کاسه آش مانند یک تابلو و یا اثر هنری متفاوتی برخورد کنید. حتی می توانید کشک را با کمی زعفران قاطی کنید و از ترکیب رنگی زیبا و طعم بی نظیرش نیز بهره مند شوید.
یکی دیگر از خوراکی های خوشمزه ای که بدون آن سفره افطار؛ سفره افطار نمی شود، شله زرد هایی هستد که عطرشان آدم را از خود بی خود می کند. این شله زرد ها هم با کمال میل می توانند تبدیل به بستری برای هنرنمایی شما باشند پس بی درنگ دارچین و خلال بادوم ها را بردارید و به سراغ کاسه های شله زرد بروید. شما حتی می توانید از خطوط خود ظرف ها هم برای تزیین شله زرد ها استفاده کنید.
حتی اگر برای بعد از افطار کیکی درسته کرده اید آن را نیز تزیین کنید، با هر چیزی که به طعم آن کیک کمک می کند تا بهتر باشد. معمولا پودر نارگیل، خلال پسته و بادوم از بهترین موادی هستند که می شود از آن ها کمک گرفت.
در ماه مبارک رمضان و ایام روزهداری لازم است تا فرد روزهدار از تمامی گروههای غذایی استفاده کرده و این خوراکیها را در رژیم غذایی خود در این ماه قرار دهد. رعایت اصول تغذیهای مناسب باعث خوهد شد تا علاوه بر از بین رفتن ضعف ناشی از نخوردن غذا و اثرات کم آبی بتواند به خوبی از عهده این فریضه الهی برآمده و از برکات معنوی و روحی بیشمار این ماه بهرهمند گردد.
با توجه به مصادف شدن ماه رمضان با فصول گرم سال و شرایط خاص روزه داری در تابستان و طولانی بودن روزها، فاصله بین وعده سحر تا افطار طولانی بوده در این زمان فعالیت سیستم گوارشی بدن بسیار کم میشود و با فرا رسیدن زمان افطار، تغییراتی در بدن به وجود میآید که باید با کمک تغذیه، آن را به درستی تنظیم کرد. از این رو انتخاب غذاهای مناسب بری افطار بسیار مهم است.
برای باز کردن افطار توصیه میشود از دو لیوان آب جوش ولرم و یا نمک استفاده شود، شروع افطار با نمک و آب جوش، بدن را آماده دریافت مواد غذایی دیگر میکند.لازم است فرد روزه دار در ایام ماه رمضان، از همه گروههای غذای اصلی شامل غلات، لبینات، سبزیها، میوه ها و حبوبات استفاده کند.
از دیگر غذاهای مناسب برای افطار در زمانی که میخواهید روزه خود را باز کنید، خوردن یک لیوان شیر همراه با خرما، کشمش و عسل است، این مواد میتواند قندی را که بدن لازم دارد از منابع طبیعی دریافت و جبران کند.
در زمان افطار بیشترین چیزیکه بدن نیاز دارد یک منبع انرژی سهل الوصول به شکل گلوکز است که تمامیسلول ها خصوصا سلول های عصبی به آن نیاز دارند. خرما، علاوه بر قند طبیعی، سرشار از حیات است و حاوی مواد مغذی و با ارزشی چون آهن و منیزیم است. همچنین مصرف شیر منبع مناسبی از پروتئین و کلسیم است.