;
تزیین آش برای ماه رمضان با کشک پیاز داغ و زیباترین ایده های جدید - السن
عید 1403 شال چی مده با بهترین و شیک ترین رنگ و طرح های مد سال را اینجا ببین

عید 1403 شال چی مده با بهترین و شیک ترین رنگ و طرح های مد سال را اینجا ببین

عید ۱۴۰۳ شال چی مده عید ۱۴۰۳ شال چی مده با بهترین و شیک ترین رنگ و طرح های مد سال را اینجا ببین در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما …

مدل مانتو مجلسی با گیپور زیبا شیک ساده زنانه و دخترانه جدید

مدل مانتو مجلسی با گیپور زیبا شیک ساده زنانه و دخترانه جدید

مدل مانتو مجلسی با گیپور مدل مانتو مجلسی با گیپور زیبا شیک ساده زنانه و دخترانه جدید همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. وقتی از مدل …

تزیین ذرت مکزیکی برای تولد و شب یلدا و مهمانی

تزیین ذرت مکزیکی برای تولد و شب یلدا و مهمانی

تزیین ذرت مکزیکی تزیین ذرت مکزیکی برای تولد و شب یلدا و مهمانی همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. تزیین آناناس تزیین آناناس ساده و عروس …

تزیین آش برای ماه رمضان

تزیین آش برای ماه رمضان با کشک پیاز داغ و زیباترین ایده های جدید

تزیین آش برای ماه رمضان با کشک پیاز داغ و زیباترین ایده های جدید در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

تزیین آش برای ماه رمضان با کشک پیاز داغ و زیباترین ایده های جدید

آش، انواع زیادی دارد اما «آش رشته» جزو محبوب‌ترین آن است و نمی‌توان این غذای خوشمزه را رد کرد. آش رشته با انواع سبزی و حبوبات‌ مختلف از اسفناج گرفته تا لوبیا، عدس، پیاز و سایر مواد غذایی تهیه می‌شود و طرفداران زیادی دارد.در حدی که اگر چه یک غذای سنتی ایرانی است، اما در کشور‌های دیگر هم پخته می‌شود.

تزیین آش برای ماه رمضان با کشک پیاز داغ و زیباترین ایده های جدید

این سوپ که به طور سنتی به آن «آش رشته» می‌گویند، یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است و اغلب در مناسبت‌ها و جشن‌های مختلف اعم از سال نو، سیزده بدر، چهارشنبه سوری و… سرو می‌شود. جالب است بدانید که این غذا شباهت زیادی به می‌نسترون ایتالیایی دارد؛ اما پایه آن سبزیجات است. اساساً طرز تهیه آش رشته اصلاً پیچیده نیست.

تزیین آش برای ماه رمضان با کشک پیاز داغ و زیباترین ایده های جدید

مواد لازم برای تهیه آش رشته=نصف پیمانه لوبیا سفید /نصف پیمانه لوبیا چیتی/ ۱ پیمانه نخود/ ۱ پیمانه عدس /۵۰۰ گرم سبزی مخصوص آش که شامل تره، گشنیز، جعفری، اسفناج یا برگ چغندر و شوید می‌شود. ۸ حبه سیر/ ۲ عدد پیاز بزرگ /۲ قاشق غذاخوری نعناع خشک /رشته آش به ‌میزان کافی/ کشک به ‌میزان کافی /نمک و فلفل به‌ مقدار نیاز/ زردچوبه و روغن به‌ مقدار نیاز.

تزیین آش برای ماه رمضان با کشک پیاز داغ و زیباترین ایده های جدید

آش رشته غذایی خوشمزه تشکیل شده از رشته، لوبیا، نخود، عدس، سبزی و کشک است. این غذای سنتی گوشت ندارد؛ اما برخی از افراد یک تکه مغز استخوان گاو یا عصاره گوشت را برای طعم بهتر غذا در آن می‌ریزند که کاملاً اختیاری است. در هر صورت، این غذا برای گیاه‌خواران و افراد وگان مناسب است.

تزیین آش برای ماه رمضان با کشک پیاز داغ و زیباترین ایده های جدید

لوبیا، عدس و نخود را از شب قبل در یک کاسه آب نمک خیس کنید. صبح روز بعد، حبوبات را به مدت ۳۰ دقیقه بجوشانید. این کار به هضم شدن راحت‌تر آن‌ها کمک می‌کند. سپس آن‌ها را آبکش کنید و کنار بگذارید.

تزیین آش برای ماه رمضان با کشک پیاز داغ و زیباترین ایده های جدید

سبزی‌ها، پیاز و سیر را بشویید. ساقه‌ سبزیجات را بگیرید و پیاز‌ و سیر را خرد کنید. سبزیجات، پیاز‌ها و سیرها را در یک غذاساز بریزید تا خرد شوند.یک قابلمه بزرگ بردارید و روی حرارت قرار دهید. ۳ قاشق غذاخوری روغن نباتی اضافه کنید. بعد از گذشت یک دقیقه یا بیشتر، پیاز‌ها را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. سیر و زردچوبه را اضافه کنید و هم بزنید.

تزیین آش برای ماه رمضان با کشک پیاز داغ و زیباترین ایده های جدید

لوبیا و عدس را به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید تا حدود یک دقیقه آن‌ها با پیاز، روغن و ادویه تفت بخورند. مواد را درون قابلمه بریزید و حرارت را کم کنید تا حبوبات بپزند. حدود ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت برای این کار کافی است. برای اینکه بفهمید مواد به خوبی پختند یا نه، نخود را تست کنید؛ زیرا زمان پخت آن از همه بیشتر است. نخود پخته باید لطیف باشد.

تزیین آش برای ماه رمضان با کشک پیاز داغ و زیباترین ایده های جدید

وقتی حبوبات پختند، سبزی‌های خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهید حدود ۳۰ دقیقه بجوشند. بافت آش باید از سوپ غلیظ‌تر باشد اما نه آنقدر غلیظ که انگار مایعی در آن وجود ندارد. سپس رشته‌ها را اضافه کنید و اجازه دهید حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بپزند.

تزیین آش برای ماه رمضان با کشک پیاز داغ و زیباترین ایده های جدید

کشک را آرام آرام اضافه کنید. از آنجایی که کشک شور است؛ پس نمک را براساس میزان آن اضافه کنید و بسته به ذائقه خودتان کمی فلفل در غذا بریزید.منتظر بمانید تا غذای شما روی حرارت ملایم بجوشد و برای سرو نهایی آماده شود.

تزیین آش برای ماه رمضان با کشک پیاز داغ و زیباترین ایده های جدید

مواد لازم برای تزئین: ۱۰۰ میلی لیتر روغن/ ۱ تا ۲ پیاز بزرگ (ریز خرد شده)/ ۲ قاشق چای خوری نعناع خشک /۱ قاشق غذاخوری کشک رقیق شده.

روش انجام کار: نعناع و پیاز را سرخ کنید. ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و ۲ قاشق غذاخوری روغن و ۲ قاشق غذاخوری نعناع خشک به آن اضافه کنید و بگذارید ۱ دقیقه گرم شوند.

تزیین آش برای ماه رمضان با کشک پیاز داغ و زیباترین ایده های جدید

ماهیتابه‌ای که برای تهیه نعناع استفاده شده را تمیز کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. روغن باقی مانده را اضافه کنید و بگذارید حدود ۱ دقیقه گرم شود؛ سپس پیاز خرد شده و کمی نمک را به آن اضافه کنید. منتظر بمانید تا پیاز‌ها طلایی و کاراملی شوند. وقتی آش آماده شد و آن را در کاسه‌ها ریختید با این مواد آن را تزئین کنید.

تزیین آش برای ماه رمضان با کشک پیاز داغ و زیباترین ایده های جدید

برای طعم بهتر غذا ترجیحا از سبزیجات یخ‌زده یا حبوبات خشک استفاده نکنید. اگر به حبوبات دسترسی نداشتید، می‌توانید از کنسرو‌ها استفاده کنید. حتماً پیاز‌ها را کاملاً خرد کنید و زمان بگذارید تا کاراملی شوند.

تزیین آش برای ماه رمضان با کشک پیاز داغ و زیباترین ایده های جدید

برای آش رشته، آب به تنهایی خوب است اما می‌توانید از آب گوشت یا آب سبزیجات برای طعم بهتر غذا استفاده کنید. اگر می‌خواهید در مدت زمان کم‌تری، آش شما آماده شود، حتما حبوبات را از شب قبل خیس کنید؛ در غیر این صورت باید برای پخت غذا، زمان بیشتری را در نظر بگیرید.

تزیین آش برای ماه رمضان با کشک پیاز داغ و زیباترین ایده های جدید

وقتی نعناع را اضافه می‌کنید، ۵ ثانیه بعد شعله را خاموش کنید و در این زمان مدام آن را هم بزنید. ضمن اینکه باید حرارت ملایم باشد که نعناع سیاه و سوخته نشود.اگر از کشک محلی استفاده می‌کنید، از کیفیت آن مطمئن شوید. کشک‌های پاستوریزه گرما دیده هستند و بنابراین زمان اضافه کردن آن به غذا، دانه دانه نمی‌شود.

تزیین آش برای ماه رمضان با کشک پیاز داغ و زیباترین ایده های جدید

اما اگر کشک محلی بدون مرحله پختن دوغ تهیه شده باشد، کشک به صورت دانه دانه روی آش ظاهر می‌شود و طعم خوبی هم ندارد.در زمان پختن حبوبات به آن‌ها نمک اضافه نکنید. زیرا باعث دیر پز شدن حبوبات می‌شود.

تزیین آش برای ماه رمضان با کشک پیاز داغ و زیباترین ایده های جدید

همچنین به دلیل اینکه رشته‌های آشی هم حاوی مقداری نمک است، بهتر است بعد از اضافه کردن رشته‌ها، نمک غذا را بریزید تا آش رشته شما شور نشود.همیشه عدس را بعد از اینکه نخود و لوبیا تقریبا پخته شد، اضافه کنید. البته نخود و لوبیا نباید به طور کامل نرم و پخته باشد، زیرا در مراحل بعدی هم باید بپزد که در این صورت له می‌شوند و ظاهر آش رشته شما خراب می‌شود.

تزیین آش برای ماه رمضان با کشک پیاز داغ و زیباترین ایده های جدید

اضافه کردن پیاز داغ همزمان با پخته شدن حبوبات، طعم دلپذیری را به غذا می‌دهد و بنابراین این مرحله را اصلا حذف نکنید. هر چقدر پیازها بیشتر تفت داده شود و طلایی باشند، طعم غذا بهتر می‌شود.

تزیین آش برای ماه رمضان با کشک پیاز داغ و زیباترین ایده های جدید

اگرچه طرز تهیه آش ایرانی وقتی به انگلیسی ترجمه می‌شود به آن «سوپ» می‌گویند؛ اما در هر صورت این غذا یک کاسه خوشمزه و مقوی سرشار از ویتامین و مواد معدنی است. تک تک عناصر این غذا از رشته گرفته تا لوبیا، نخود، عدس، سبزی و کشک پر از خاصیت هستند.

تزیین آش برای ماه رمضان با کشک پیاز داغ و زیباترین ایده های جدید

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 5 فروردین 1403

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام السن و لینک مستقیم بلا مانع است.