تزیین کیک تولد با تم های متفاوت زیبا آسان و خلاقانه که همه عاشقش میشن
تزیین لازانیا + زیباترین تزیینات روی لازانیا با ابتکارات بهترین سر آشپزهای ایران
تزیین لازانیا تزیین لازانیا + زیباترین تزیینات روی لازانیا با ابتکارات بهترین سر آشپزهای ایران در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. لازانیا یکی از غذاهای محبوب …
تزیین سالاد کاهو با خیار گوجه و کلم با ایده های خوشگل و خلاق
تزیین سالاد کاهو تزیین سالاد کاهو با خیار گوجه و کلم با ایده های خوشگل و خلاق همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. سالاد کلمه فرانسوی …
تزیین سالاد ماکارونی شیک خوشگل و خوشمزه با ایده های مجلسی و ساده
تزیین سالاد ماکارونی تزیین سالاد ماکارونی شیک خوشگل و خوشمزه با ایده های مجلسی و ساده همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. سالاد ماکارونی هم مثل …
تزیین کیک تولد
تزیین کیک تولد با تم های متفاوت زیبا آسان و خلاقانه که همه عاشقش میشن در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
روز تولد یکی از روزهای مهم سال، برای هر فردی است. همه دوست دارند این روز برایشان خاطرهانگیز باشد. به همین خاطر دوست داریم این روز را برای عزیزانمان جشن بگیریم و او را با هدایای مختلف خوشحال کنیم. برخیها برای این روز هزینه زیادی میکنند. اما گاهی نیاز به خرید هدایای آنچنانی نیست و میتوان با یک هدیه کوچک نیز باعث خوشحالی او شد. یکی از کارهایی که میتوان در روز تولد انجام داد، درست کردن کیک تولد برای کسی است که دوستش داریم.
مواد لازم جهت تهیه کیک موز و گردو=کره ۱۲۰ گرم /شکر قهوه ای روشن ۲۰۰ گرم/ تخم مرغ ۳ عدد/ وانیل نصف ق چ /گردو خرد شده ۱۰۰ گرم/ آرد ۴۵۰ گرم /بیکینگ پودر دو یک و دوم ق چ/ دارچین نصف ق چ سرپر /نمک یک چهارم ق چ /خامه صبحانه ۱۸۰ گرم /موز خرد شده ۲ عدد بزرگ.
ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده با شکر قهوه ای مخلوط کرده و با هم زن برقی هم میزنیم و وقتی کره و شکر با هم ترکیب شدند تخم مرغ ها را تک تک اضافه میکنیم و هم میزنیم و در نهایت وانیل را به تخم مرغ ها اضافه میکنیم و کاملا هم میزنیم . بعد از تخم مرغ ها گردوی خرد شده را به همراه بیکینگ پودر اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند.
آرد را چند بار الک کنید و نمک و دارچین را به آرد اضافه کنید و به همراه خامه به تدریج به مواد اضافه کنید . به طوری که ۱۰۰ گرم از آرد را که داخل مواد ریختید مقداری از خامه را بریزید و به همین ترتیب ادامه دهید تا همه مواد با هم ترکیب شوند . به موز های اسلایس شده مقداری از همان آردی که داشتید بپاشید و به خمیر ترکیب شده اضافه کنید.
و با قاشق هم بزنید.دقت کنید به هیچ عنوان از آرد اضافه استفاده نکنید.سپس کف و دیواره قالبی که قطر آن ۲۵ سانتی متر است را چرب و آرد پاشی میکنیم و بعد تمام محتویات را در داخل قالب میریزیم و به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد که از قبل کاملا گرم شده قرار دهید.این خمیر بخاطر وجود میوه کمی سفت و سنگین است که جای نگرانی نیست .بعد از اینکه کیک را تست کردید و آماده شد میتوانید به هر شکلی تزیین کنید.
طرز آماده کردن کیک خانگی=تخم مرغ ۳ عدد/ آرد گندم ۲ پیمانه /شکر ۱ تا ۱ونیم پیمانه/ روغن مایع نصف پیمانه /شیر پرچرب نصف پیمانه /وانیل مایع ۱ ق مرباخوری/ بیکینگ پودر ۲ ق مربا خوری/ نمک به مقدار کم.
برای آماده کردن کیک قبل از هرکاری فر را گرم کنید. ابتدا باید مواد خشک را باهم مخلوط کنیم .به این ترتیب که آرد را با بکینگ پودر و نمک ترکیب میکنیم و ۳ بار الک میکنیم .سپس در ظرف دیگری تخم مرغ ها را با شکر ، روغن ، شیر و وانیل مخلوط میکنیم و با همزن هم میزنیم تا رنگ مواد لیمویی شود و شکر آن حل شود.
مواد آماده شده را کم کم به آرد اضافه میکنیم و با قاشق یا لیسک هم میزنیم .تا صاف و یکدست شوند.وقتی چند حباب روی مواد به وجود آمد دیگر نباید به هم زدن ادامه دهید چون هم زدن زیاد باعث خوابیدن پف مواد کیک خواهد شد.
اگر دوست داشته باشید کیک شما طعم پرتقال یا نارگیل داشته باشد میتوانید مقداری از پوست پرتقال یا نارگیل را رنده کنید و داخل مواد کیک بریزید.کف و دیوارهای قالب کیک را با مقداری روغن چرب کنید. مواد کیک را داخل قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط قرار دهید.
به هیچ وجه هنگام پخت کیک در فر را باز نکنید و بعد از ۲۰ دقیقه با یک خلال چوبی آن را تست کنید که اگر به دیواره خلال نچسبید آن را از فر در بیارید.کیک آماده شده را از فر خارج میکنیم و به مدت ۵ دقیقه استراحت میدهیم تا قالب آن سرد شود. و بعد کیک را از قالب بیرون می آوریم و برش میزنیم.
کیک شکلاتی با روکش گاناش=تخم مرغ متوسط ۶ عدد/ آرد ۲۰۰ گرم/ پودر کاکائو ۴ ق س /بیکینگ پودر ۳ ق چ /وانیل یک هشتم ق چ/ شیر نصف پیمانه /روغن مایع سه چهارم پیمانه/ شکر ۲۵۰ گرم /خامه صبحانه ۱۲۰ گرم /شکلاتی شیری ۲۰۰ گرم.
ابتدا مواد خشک را به جز شکر با هم مخلوط میکنیم و چند بار الک میکنیم تا اگر رطوبت و یا ناخالصی داشت از بین برود.سپس در یک ظرف مناسب تمام مواد را به جز خامه و شکلات شیری با هم مخلوط میکنیم و با هم زن برقی هم میزنیم و موادی را که به دیواره چسبیده را مدام با لیسک به داخل مواد میریزیم.
به اندازه ای که مواد مخلوط شوند و شکر در آن حل شود و کمی روی آن حباب دار شود هم زندن را ادامه میدهیم . سپس مواد آماده شده ی کیک را داخل قالب ۲۴ سانتی که از قبل با روغن چرب کردیم میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد و به مدت ۱ الی ۱ ساعت و نیم در طبقه وسط فر قرار میدهیم تا کیک بپزد.دقت کنید در حین پخت کیک به هیچ وجه در فر را باز نکنید تا زمانی که ۳/۴ از پخت کیک گذشته باشد.
در فاصله ی پایانی پخت کیک مایه گاناش یا همان روکش شکلاتی را آماده میکنیم .داخل یک قابلمه که روی حرارت قرار دادیم شکلات و خامه را میریزیم و با حرارت ملایم مواد را مرتب هم میزنیم تا شکلات در خامه ذوب شود و وقتی که جوش آمد بعد از یک تا دو دقیقه آن را از روی حرارت برمیداریم. وقتی کیک پخت و کاملا سرد شد از قالب جدا میکنیم و مایه گاناش آماده شده را به صورت داغ روی کیک میریزیم و با ترافل های رنگی و یا میوه ی دلخواه تریین میکنیم.
کیک را از وسط برش داده و مقداری شربت بار یا مربا روی آن بریزید، سپس خامه، موز و گردو برای خوشمزهتر شدن روی آن بریزید. روی لایۀ دیگر هم شربت و مربا ریخته و روی لایۀ اول بگذارید.روی تمام قسمتهای کیک را با خامه بپوشاید و بگذارید حدود ۴-۵ ساعت در یخچال بماند. میتوانید روی آن را با توت فرنگی تزئین کنید. حالا کیک شما آماده است. میتوانید برای زیبایی بیشتر، روی آن توتفرنگی بگذارید.
با کمک قیفی که از فراستینگ پر شده دور تا دور کیک را پوشش دهید، به این ترتیب که سر قیف را با قیچی جدا کرده، نوک قیف را مماس با کیک قرار دهید و با کمک دست دیگر استند کیک را بچرخانید و همزمان قیف را فشار دهید تا فراستینگ خارج شود و با چرخش کیک دور تا دور کیک، با فراستینگ پوشانده شود.
از زیباترین دکورهای کیک استفاده از گلهای زیبایی هستند که برای تزئین روی کیک میچسبد. هم گل طبیعی و هم از گلهای شکری میتوان استفاده کرد. گلهای شکری با خمیر گام پیست درست میشوند که خوراکی بوده و به راحتی میشود بر روی کیکها قرار دهید و از زیبایی آن لذت ببرید. گلهای شکری هم به صورت آماده در قنادیها وجود دارد هم میتوانید در منزل تهیه کنید.
فوندانت نیز در رنگهای مختلف وجود دارد و یکی از پرکاربردترین موارد در تزیین انواع مختلف کیکها محسوب میشود. با فوندانت میتوان اشکال مختلفی را تهیه کرد. شما میتوانید فوندانتهای آماده از لوازم قنادی و شیرینی فروشیها تهیه کنید و یا اینکه خودتان این فوندانتهای جذاب را در منزل تهیه کنید.