تزیین ذرت مکزیکی خانگی با قارچ و پنیر و اویشن خوشمزه و ساده
مدل شومیز بلند خانگی و راحتی با طرح های متنوع امروزی زیبا و دیدنی
مدل شومیز بلند خانگی مدل شومیز بلند خانگی و راحتی با طرح های متنوع امروزی زیبا و دیدنی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. شومیز یکی از …
تزیین الویه خوشگل با سلیقه و با ایده های جدید و خاص
تزیین الویه تزیین الویه خوشگل با سلیقه و با ایده های جدید و خاص همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. سالاد الویه یا الیویه (به روسی: салат …
مدل مو مصری فانتزی فرانسوی و کلاسیک کوتاه و کلوش بلند
مدل مو مصری فانتزی مدل مو مصری فانتزی فرانسوی و کلاسیک کوتاه و کلوش بلند در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. مدل مو مصری، یکی از مدلهای …
تزیین ذرت مکزیکی خانگی
تزیین ذرت مکزیکی خانگی با قارچ و پنیر و اویشن خوشمزه و ساده همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
ذرت مکزیکی یکی از خوراک های خوشمزه خیابانی ست که متعلق به کشور مکزیک است اما در سراسر جهان طرفدار دارد. ذرت مکزیکی اصل مکزیک را با ذرت های آب پز شده، سس مایونز، نمک و ادویه های معطر، برشی از لیمو ترش و پنیر رنده شده سرو می کنند. نحوه پخت ذرت مکزیکی در ایران کمی متفاوت است و از آویشن، کالباس و قارچ هم استفاده می شود.
ذرت مکزیکی به دلیل استفاده از سس مایونز، کالباس و پنیر پیتزا یک میان وعده پرکالری محسوب می شود و باید در مقدار مصرف آن احتیاط کنید. در هر ۱۰۰ گرم از این میان وعده خوشمزه، حدود ۶۰۰ تا ۷۰۰ کالری وجود دارد.اگر از مواد پر کالری ذرت مکزیکی مثل سس مایونز و پنیر پیتزا استفاده نکنید تبدیل به یک غذای رژیمی و کم کالری می شود اما کمی از طعم اصلی اش فاصله می گیرد. شما می توانید با افزودن سبزیجات معطر، ادویه های خوش طعم و چکاندن آب لیمو ترش طعم بهتری به آن بدهید و خواصش را افزایش دهید.
ذرت مکزیکی را با شیوه های مختلفی می توانید تزئین نمایید. چیپس های خلالی یکی از گزینه های مناسب برای تزئین به شمار می روند و طعم بهتری به این خوراک میدهد. همچنین می توانید ذرت مکزیکی را با چیدن چند پر جعفری، پاشیدن آویشن، برش های لیمو ترش و گوجه گیلاسی تزئین کنید.
شما می توانید ذرت مکزیکی را به شیوه ای جدید درست کنید. برای درست کردن این مدل، نیاز به ذرت درسته یا همان بلال دارید. ابتدا بلال را به شکل آب پز و در آب جوش طبخ کنید سپس با استفاده از کره و ادویه هایی که در آشپزخانه دارید سسی آماده کرده و بر روی بلال ها بریزید. در کشور مکزیک برای این خوراک از پنیر پیتزا استفاده نمی شود اما اگر شما دوست دارید می توانید اضافه کنید.
جعفری یکی از موادی ست که می تواند طعم بهتری به ذرت مکزیکی بدهد و در بسیاری از دستورهای آن قرار دارد. مقداری جعفری را به شکل ساطوری خرد نموده و در مرحله آخر بر روی ذرت مکزیکی بپاشید تا هم رنگ بگیرد و از سادگی دربیاید هم نیازی به تزیین نداشته باشد.
اگر مقدار کالری روزانه برای شما اهمیت دارد و می خواهید این میان وعده را با کالری کمتری مصرف کنید مواد ذرت مکزیکی را به جای کره و روغن مایع، در روغن زیتون تفت بدهید. همچنین پنیر پیتزا را حذف یا به مقدار خیلی کم مصرف کنید. نکته آخر استفاده از سس مایونز کم چرب است که کالری پایین تری نسبت به نوع پرچرب آن دارد.
ادویه ها نقش مهمی در پخت ذرت مکزیکی خیابانی و حرفه ای دارند. اصلی ترین ادویه های ذرت مکزیکی، آویشن پودر شده، پودر پیاز و پودر سیر هستند اما شما می توانید از فلفل سیاه هم استفاده کنید و طعم بهتری به این میان وعده بدهید.اگر ذرت پخته شده ندارید مشکلی نیست، می توانید ذرت خام را به روشی که در ادامه برای شما قرار داده ایم آبپز و مصرف کنید. ذرت ها را با ۲ لیوان آب و مقدار کمی نمک درون ظرفی ریخته و بر روی شعله گاز قرار دهید. تایم آب پز شدن ذرت ها از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه متغیر است و بستگی به حرارت شعله گاز دارد. بعد از پایان پخت به یک آبکش نیاز دارید تا ذرت ها را درونش ریخته و آبکش کنید.
بهتر است پنیر پیتزا را از فریزر خارج کرده و اجازه دهید همدمای محیط شود سپس به محتویات تابه اضافه کنید. پنیر پیتزا را باید بعد از اضافه کردن همه مواد و در پایان پخت بیافزایید و اجازه دهید ۳ تا ۵ دقیقه با حرارت ملایم پخته و آب شود.می توانید در حین پخت ذرت با برش های قارچ از مقدار کمی آب لیمو ترش استفاده کنید. با استفاده از آب لیمو قارچ ها تغییر رنگ نمی دهند و به همان شکل باقی می مانند.
یکی از اجزای اصلی در ذرت مکزیکی طبخ شده در ایران، قارچ است که می توانید آن را بسته به سلیقه خود حذف کنید. قارچ را می توانید تا اندازه ای که دوست دارید تفت دهید یا با استفاده از آب جوش بپزید سپس به ذرت مکزیکی اضافه نمایید.یکی از موادی که ذرت مکزیکی را خوشمزه تر و پرملات تر می کند، کالباس است. شما می توانید بسته به ذائقه خود از کالباس استفاده کنید یا آن را حذف کنید. بعد از اضافه کردن قارچ می توانید کالباس خرد شده را هم اضافه کنید.
تزئین کردن انواع غذاها و پیش غذاها کار بسیار ساده ای است. شما می توانید با انواعی از ایده های متفاوت و متنوع دیزاین های زیبا و متفاوتی برای غذاهای خود داشته باشید. در این بخش نیز با جدیدترین ایده های دیزاین کردن ذرت مکزیکی آشنا می شوید.
هر زمان که اسم ذرت مکزیکی به میان میآید، بسیاری از ما به یاد روزهای سردی میافتیم که پس از چند ساعت گشتن و خرید کردن، با عطر هوسانگیز ذرت مکزیکی دکه ذرتفروشی، دلمان میخواهد یک ظرف کوچک از آن را امتحان کنیم. حتی بعضی از افراد از دیدن نحوه درستکردن ذرت مکزیکی نیز لذت برده و برای مدتی کنار دکه ذرتفروشی توقف میکنند.
در واقع ذرت مکزیکی یکی از پرطرفدارترین میان وعدههای پرکالری و انرژیزاست که علاوه بر فصل سرما، در فصل تابستان همارزش امتحان کردن را دارد. به همین منظور، تا انتهای مطلب همراه ما باشید؛ زیرا تصمیم داریم طرز تهیه ذرت مکزیکی را با همان عطر مطبوع و مزه دلچسب خیابانیاش با شما به اشتراک بگذاریم
با اینکه ذرت مکزیکی از آن غذاهایی است که پتانسیل اضافه و کمکردن مواد اولیه و ادویهجات متنوع را دارد، اما دستکم در همه رسپیها باید از ذرت شیرین، قارچ، سس مایونز و پنیر پیتزا استفاده شود. اگر وقت کافی داشته و در فصلی هستید که بلال تازه یافت میشود، پیشنهاد میکنیم از دانههای بلال بهجای ذرت کنسرو شده استفاده کنید.
از طرفی اگر بلال تازه موجود نیست، میتوانید؛ مانند دستور زیر از کنسرو ذرت شیرین استفاده کنید. درهرصورت، برای تهیه این میان وعده فوقالعاده خوشمزه و کمنظیر برای ۶ نفر، به مواد زیر نیاز خواهید داشت: مواد لازم مقدار مورد نیاز کنسرو ذرت شیرین ۲ عدد ۴۰۰ گرمی قارچ ۳۵۰ گرم پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم سس مایونز نصف پیمانه کره ۵۰ گرم آویشن ۲ قاشق مرباخوری فلفل قرمز یک قاشق مرباخوری فلفل سیاه یک قاشق مرباخوری لیموترش تازه یک عدد روغن مایع و نمک به میزان لازم
بهمنظور آمادهسازی ذرت مکزیکی خوشمزه و لذیذ در خانه، فقط کافی است آموزش ساده و سریع زیر را ظرف مدت ۵ دقیقه بخوانید. بدین منظور، بدون فوت وقت شما را به خواندن بخش زیر دعوت میکنیم: مرحلهی اول: در ابتدای کار، به سراغ کنسروهای ذرت رفته و آنها را درون قابلمهای با مقدار کافی آب قرار دهید تا به مدت ۱۵ الی ۲۵ دقیقه بجوشند. مرحلهی دوم: اکنون قارچها را شسته و سپس بهصورت ریز برش بزنید. در ادامه قارچها را روی دستمال حولهای پهن کنید تا آب اضافیشان جذب پارچه شود.
مرحلهی سوم: حال تابهای بزرگ برداشته و کره را درون آن بیندازید. سپس قارچها را به تابه اضافه کرده و با کره مخلوط کنید. بلافاصله یک عدد لیموترش را برش زده و بالای تابه، هر قسمت را جداگانه با یکدست فشار داده و با دست دیگر که در مسیر فرود آبلیمو قرار دارد، هستههای آن را بگیرید. مرحلهی چهارم: وقتی کنسروها بهخوبی حرارت دیدند، ذرتها را آبکش کرده و پس از آب کشیدن، فرصت دهید تا خشک شوند. در ادامه قارچها را از تابه خارج کرده و مقداری روغن مایع درون تابه بریزید.
مرحلهی پنجم: در این مرحله از طرز تهیه ذرت مکزیکی، بایستی ذرتها را به تابه اضافه کرده و قدری تفت دهید. دقت داشته باشید که حرارت زیر تابه کم باشد؛ زیرا قصد نداریم ذرتها را سرخ کنیم. پس از تفت دادن ذرتها، قارچها را نیز به تابه اضافه کنید. مرحلهی ششم: بعد از یکی دو دقیقه، سس مایونز را که با کمی آبلیمو رقیق کردهاید، به تابه اضافه کرده و مواد را بهخوبی به سس مایونز آغشته کنید. در ادامه بایستی با ادویههایی چون پودر آویشن، فلفل قرمز و فلفل سیاه، عطروطعم مواد درون تابه را بهتر کنید.
مرحلهی هفتم: در این مرحله قدری از مزه مواد را چشیده تا در صورت نیاز، میزان نمک و سایر ادویهها را تنظیم کنید. سپس ازآنجاییکه تابه بسیار گرم است، بهمحض اینکه پنیر پیتزا را به تابه اضافه کردید، آن را از روی حرارت بردارید. در ادامه، برای اینکه روند آب شدن پنیر پیتزا کامل شود، درب قابلمه را برای مدت ۵ تا ۷ دقیقه بگذارید. مرحلهی هشتم: در نهایت، در آخرین مرحله از دستور تهیه ذرت مکزیکی خانگی، ذرتها را درون ظرفهای کوچک سرو ریخته و روی آنها را در صورت تمایل با جعفری خردشده، پودر آویشن و برشی از لیموترش تزیین کنید.