تزیین زرشک روی برنج ساده شیک و مجلسی با زعفران
مدل بلوز شلوار زنانه خانگی و ابروبادی و دوختنی بزرگسال
مدل بلوز شلوار مدل بلوز شلوار زنانه خانگی و ابروبادی و دوختنی بزرگسال همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. معمولا خانومهایی که قد نسبتا بلندی دارند …
تزیین لوبیا پلو + قشنگ ترین تزیینات روی لوبیا پلو که برای ما فرستاده اید
تزیین لوبیا پلو تزیین لوبیا پلو + قشنگ ترین تزیینات روی لوبیا پلو که برای ما فرستاده اید همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. لوبیا پلو …
مدل بلوز بافت جدید دخترانه و زنانه شیک و جدید ساده و طرحدار
مدل بلوز بافت جدید مدل بلوز بافت جدید دخترانه و زنانه شیک و جدید ساده و طرحدار همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد. حتما قبل …
تزیین زرشک روی برنج
تزیین زرشک روی برنج ساده شیک و مجلسی با زعفران همگی در سایت السن.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
تفت دادن زرشک بدون سیاه شدن و تلخ شدن، همراه با نکات طلایی برای درست کردن زرشک تفت خوردهی مجلسی. یاد بگیرین که چطور زرشکهای خوش ظاهر و خوش مزهای رو برای تزیین غذاهای مجلسیتون داشته باشین. ما از زرشک تو طعم دادن به خیلی از غذاها مثل زرشک پلو با مرغ استفاده میکنیم. زرشک طعم ترش خوشمزهای داره و ترکیب اون با غذاهایی دیگه خیلی جالب میشه.
خیلی مهمه بدونین که زرشکی که استفاده میکنین تازه و آبداره یا خشک، اگه زرشکتون خشک شدس، حتما اون رو چند دقیقه تو آب بذارین تا خیس بخوره و بعد آبکشی کنین تا تمیز بشه و بعد از اینکه آبش خشک شد، استفاده کنین. ولی اگه زرشک تازه استفاده میکنین، فقط اون رو پاک کنین و اگه نیاز داشت تمیز بشه، آبکشی بکنین.
مواد لازم برای “درست کردن زرشک” برای تزیین غذا ۲ نفر: زرشک: ۲ قاشق غذاخوری کره یا روغن: ۱ قاشق غذا خوری شکر: نصف قاشق چایخوری آسون ترین روش تفت دادن زرشک: بعد از اینکه زرشکتون رو آبکشی کردین کافیه با مقداری کره یا روغن اون رو تو تابه با حرارت کم تفت بدین، مقدار خیلی کمی هم عسل یا شکر به مواد اضافه کنین. (اضافه کردن عسل یا شکر خیلی دلبخواهیه ولی باعث میشه که زرشک طعم بهتری داشته باشه.)
نکات طلایی برای درست کردن زرشک رو پلو: روغن یا کره رو همزمان با زرشک روی حرارت بذارین، چون اگه کره یا روغن رو زودتر بذارین و بسوزه، رنگ زرشک تیره میشه. حرارت رو کم کنین، چون زرشک خیلی نازک و کم گوشته به همین دلیل زود میسوزه. زرشک رو بهتره یک ساعتی خیس بدین و همونطور خشک استفاده نکنین. تفت دادن زرشک نیاز به زمان زیادی نداره و حدود ۳۰ ثانیه کافی رو حرارت باشه. وقتی دیدین دونههای زرشک پف کرده یعنی آمادس.
چجوری زرشک مجلسی درست کنیم، مثل رستورانها: برای درست کردن زرشک مجلسی کافیه وقتی که شکر رو اضافه میکنین مقداری گلاب و زعفران دم کرده هم به مواد اضافه کنین. اینطوری عطر و طعم فوق العادهای پیدا میکنه. تا حال دقت کردین که کیفیت زرشک چقدر میتونه تو طعم و رنگ غذاهای شما تاثیر بذاره، استفاده از زرشک نامرغوب نه تنها مزهی دلنشینی به غذا نمیده، بلکه ظاهر غذا هم بد میکنه.
چه زرشکی برای غذاهای مجلسی مناسب است؟ هرچه زرشک تازه تر باشد، غذا خوش رنگ تر می شود. هر چه زرشک بماند، تیره تر می شود مگر اینکه تا تازه است آن را فریز نمایید تا نرم و خوشرنگ بماند. پس به خاطر داشته باشید مهمترین نکته برای خوش رنگ ماندن زرشک این است که زرشک را در فریزر نگهداری کنید تا رنگ آن ثابت مانده و سیاه و خشک نشود. زرشک خوب، قرمز روشن و خوشرنگ است، بنابراین از خریدن زرشکهایی که رنگ تیره دارند خودداری کنید.
روش اول تفت دادن زرشک مواد لازم زرشک یک پیمانه ( مقدار زرشک دلخواه است، می توانید برای هر نفر ۲ تا ۳ قاشق در نظر بگیرید) شکر به میزان دلخواه مخلوط روغن و کره ۲ قاشق غذاخوری آب یا گلاب یک قاشق
طرز تهیه اگر زرشک تازه است ، آن را پاک کرده ، بشویید و در آبکش بریزید تا آبش برود. اگر زرشک خشک است، آن را ۱۵ دقیقه در آب سرد بریزید تا برگ و سنگ ریزه آن جدا شود، سپس بشویید و در آبکش بریزید. زرشک را با یک قاشق آب ( آب فقط برای حل شدن شکر است ) و کره و روغن در ظرفی ریخته و گرم کنید. مراقب باشید داغ نشود. سپس شکر را اضافه کرده و بلافاصله شعله را خاموش کنید. بگذارید کمی بماند تا شکر و آب به خورد زرشک ها برود و پف کنند.
سپس روی برنج بریزید. در صورت تمایل کمی زعفران دم کرده بریزید.روش دوم برای تفت دادن زرشک پیاز رنده شده را تفت داده و سپس زرشک به آن اضافه می شود. روش سوم تفت دادن زرشک یک روش دیگر این است که زرشک را همراه با هویج رنده شده تفت دهید.
نکات مهم در تفت دادن زرشک برای غذاهای مجلسی به خاطر داشته باشید زرشک نیاز به سرخ شدن زیاد ندارد، کافیست کمی پف کند. بهتر است زعفران را جدا با برنج مخلوط کرده و بعد زرشک را روی آن بریزید تا عطر و رنگ زعفران و قرمزی و درخشانی زرشک حفظ شود. وقتی زرشک ها را کمی تفت دادید و پف کردند، حرارت زیر آن را خاموش کرده و یک قاشق گلاب یا آب جوش روی آن بریزید تا خشک نشود و پفکی بماند.
زعفران را بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید. می توانید خلال پرتقال را چند بار بجوشانید تا تلخی آن برود و به زرشک ها اضافه کنید. کره زرشک را شفاف تر می کند. می توانید مخلوط کره و روغن را برای تفت دادن استفاده کنید. از قاشق برای هم زدن زرشک استفاده نکنید چون به زرشک آسیب می رساند، بهتر است خود ظرف را تکان دهید. دقت کنید که روغن داغ نباشد و زرشک زیاد حرارت نبیند چون رنگش تیره می شود.
هنگام تفت دادن زرشکهای تازه نیازی به آب نیست. پیشنهاد می کنیم قبل از فریز کردن ، زرشک را خوب بشویید تا زمان مصرف راحت تر باشید. هنگام تفت این زرشک هم نیاز به آب نیست.اگر لازم شد زرشک را مجددا گرم نمایید، مراقب باشید رنگش تیره نشود. می توانید مقدار شکر و زعفران دم کرده یا آب یا گلاب را نصف مقدار زرشک بریزید. با زرشک می توانید برنج های مجلسی را به زیبایی تزیین کنید.
خواص زرشک خاصیت ضد باکتری و ضد قارچی دارد و از بروز عفونتها جلوگیری می کند. منبع غنی ویتامین c است. حاوی ویتامین B , مانند تیامین و مواد معدنی مثل روی می باشد. درمان التهاب و بهبود انواع عفونتها مثل عفونت مثانه، عفونت دستگاه ادراری و عفونتهای دستگاه گوارش
کمک به بهبود گلودرد، گرفتگی بینی، درمان سینوزیت و بهبود برونشیت و برخی دیگر از ناراحتیهای رایج دستگاه تنفسی کمک به درمان عفونتهای ناشی از قارچ پوستی کاندیدا کاهش فشار خون بهینه سازی جذب آهن و درمان کم خونی بهبود سیستم ایمنی بدن بهبود عوارض جانبی شیمی درمانی بهبود گوارش و کاهش دردهای دستگاه گوارش درمان اسهال بهبود سوءهاضمه پیشگیری و بهبود دیابت کمک به سلامت قلب پاکسازی و سمزدایی کیسهی صفرا و کبد
تزیین برنج با زعفران یکی از مرسوم ترین مدل تزیینات غذا می باشد که طی سالها تنها سبک و مدل آن تغییر کرده اما همچنان یکی از پرکاربردترین و مناسب ترین تزیینات غذا می باشد و علاوه بر زیبایی بخشیدن به پلو باعث طعم بهتر این غذا و همچنین به دلیل خواص زیادی که زعفران دارد به کیفیت و کارایی غذا نیز کمک می کند. در نتیجه بهترین گزینه برای زیبا سازی برنج استفاده از زعفران است.
استفاده از زعفران، برای تزیینات برنج به دلایل زیادی بسیار مرسوم است و تنها در دوره های مختلف شکل و فرم ظاهری آن تغییر نموده است و افراد مختلف با سلیقه های متفاوت برنج را با طرح های زیبا و متنوع تزئین نموده اند و تزیین غذای ساده و زیبایی ارائه داده اند.بعد از تهیه زعفران دم کشیده مقداری از پلو پخته شده را زودتر برداشته تا له نشود و با زعفران مخلوط کنید، سپس در یک قالب ریخته و شکل های اصلی یا روی قالب را با برنج های زرد رنگ کامل کنید و بعد برنج های سفید را اضافه و کمی فشرده کنید و در آخر به ظرف مورد نظر منتقل کنید.
کلم قرمز برای تهیه رنگ بنفش از آن استفاده میشود ، به این صورت که ابتدا کلم را در آب جوش ریخته و هنگامی آب رنگی شد کلم را برداشته و آب بنفش رنگ را با برنج مخلوط و برای تزیین استفاده کنید.برای تهیه رنگ قرمز از چغندر استفاده میشود، به این صورت که چغندر را در آب خیلی کم جوشانده و چغندر ها را خارج کرده سپس آب قرمز رنگ را به پلو پخته اضافه کنید البته لازم به ذکر ست در برخی موارد از لبو نیز برای تهیه رنگ قرمز استفاده میشود.
برای تهییه رنگ نارنجی از هویج میتوانید استفاده کنید که مانند موارد قبل باید نیست، ابتدا یک هویج بزرگ را زنده کرده و با مقدار کمی آب بگذارید بپزد، سپس به پلو خود اضافه کنید.از زیبا ترین موارد تزیین پلو می توان به استفاده از دو مغز مقوی و زیبا بادام و پسته اشاره کرد که خلال بادام و خلال پسته به همراه پلو زعفرانی شده زیبایی خاص تری به پلو و سفره شما میبخشد